Quantcast

Έρχεται το φινάλε του Lost in Space, της σειράς που σας προτείνει συνέχεια το Netflix αλλά δεν πολυψήνεστε

Η τρίτη σεζόν θα είναι και η τελευταία

THE NERDSTREAM

11 Μαρτίου 2020

Μπορεί το Netflix να οδεύει ντουγρού για να μετατραπεί σε ένα γιγαντιαίων διαστάσεων κινηματογραφικό στούντιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάει τις ρίζες του φίλες και φίλοι. Κι όταν λέμε τις ρίζες του, εννοούμε επίσης μια από τις θεμελιώδεις κολώνες της πλατφόρμας: τις μέτριες sci-fi σειρές και ταινίες.

Σ’ αυτό το πεδίο, με εξαίρεση κάτι Altered Carbon και Love, Death and Robots, μας έχει δώσει δυνατές μπαρούφες. Είχαμε Mute, είχαμε Extinction, είχαμε TAU, είχαμε Cloverfield Paradox, είχαμε Bird Box, είχαμε IO, είχαμε Another Life. Και βέβαια, ο χρυσός κανόνας της netflix-ικής μετριότητας δεν θα ήταν μπορούσε να μην έχει το Lost in Space, δηλαδή την οικογενειακή sci-fi σειρά που αποτελεί remake της ομώνυμης σειράς από τα 60s (κι οποία με τη σειρά της αποτελεί μεταφορά της Οικογένειας Ελβετών Ροβινσώνων).

Λίγο μετά την δεύτερη σεζόν που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο, το Netflix ανακοίνωσε πως ο τρίτος κύκλος της σειράς θα είναι κι ο τελευταίος. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωσε, το φινάλε ξεκίνησε ήδη την παραγωγή του και θα προβληθεί στην πλατφόρμα κάποια στιγμή μέσα στο 2021. Για την ιστορία, όπως έχουμε ξαναπεί, στηρίζουμε πολύ το να μην ξεχειλώνονται οι τηλεοπτικές σειρές. Προχωράμε.

Best of internet