Quantcast

Μετά τον θρίαμβο του Uncut Gems, οι αδερφοί Safdie φτιάχνουν την πρώτη τους τηλεοπτική σειρά

Από εμάς είναι ΝΑΙ ΓΤΧ

THE NERDSTREAM

20 Φεβρουαρίου 2020

Είδατε το Uncut Gems; Αν ναι, μπράβο. Αν όχι, πάτε δείτε το και ξαναελάτε. Θα περιμένουμε. Σε κάθε περίπτωση, το βέβαιο είναι πως η ταινιάρα των αδερφών Safdie είναι μια από τις πρώτες ευχάριστες κινηματογραφικές εκπλήξεις του 2020. Όχι ότι είναι και ιδιαίτερη έκπληξη βέβαια. Όσοι είχαμε δει το Good Time ξέραμε ότι οι άνθρωποι είναι σκηνοθετάρες κι όσοι είχαμε δει Punch-Drunk Love, Reign Over Me, Funny People και The Meyerowitz Stories ξέραμε ότι ο Adam Sandler είναι γαμώ τους δραματικούς ηθοποιούς.

Μετά το σνομπάρισμα στα φετινά Όσκαρ και την πρεμιέρα στο Netflix (δυστυχώς δεν είχαμε τη χαρά να το δούμε στα σινεμά), οι αδερφοί Safdie συνεχίζουν την πορεία τους μέσα από τον δρόμο που τείνει να γίνει ο νέος κανόνας: έφτιαξαν μια ωραία ταινία και τώρα η τηλεόραση του προτείνει να κάνουν μία σειρά (όπως συμβαίνει από τα πανάρχαια χρόνια). Έτσι, οι σκηνοθέτες ετοιμάζονται να συνεργαστούν με το τηλεοπτικό δίκτυο Showtime για τη σειρά με τίτλο The Curse.

Σύμφωνα με το Deadline, θα πρόκειται για μια κωμική σειρά με επεισόδια διάρκειας 30 λεπτών που έγραψαν μαζί με τον κωμικό Nathan Fielder (του τηλεοπτικού Nathan For You), ο οποίος θα παίζει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό που ξέρουμε μέχρι στιγμής όσον αφορά την πλοκή είναι ότι θα αφορά μια μυστηριώδη κατάρα που χτυπάει ένα αντρόγυνο που πρωταγωνιστεί σε μια τηλεοπτική σειρά. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα το δούμε στις οθόνες μας αλλά, δεδομένου ότι μόλις πήρε το πράσινο φως ο πιλότος, έχουμε μέλλον ακόμα.

Best of internet