Quantcast

Στον πάγο μπαίνει προς το παρόν η σειρά Obi-Wan, θα βολευτούμε με Mandalorian για φέτος

Και του χρόνου βλέπουμε

THE NERDSTREAM

24 Ιανουαρίου 2020

Όσο να πεις, είναι ένα ερώτημα το τι θα γίνει στο μέλλον το franchise του Star Wars. Η ιστορία των Skywalker τελείωσε με την τελευταία ταινία, αλλά ξέρουμε ότι η Disney δεν πρόκειται να σταματήσει την χιονοστιβάδα Star Wars τα επόμενα χρόνια. Πέρα από το πώς θα συνεχίσει κινηματογραφικά, όμως, υπάρχει κι ένα μεγάλο τηλεοπτικό ενδιαφέρον πλέον που έχει στηθεί η streaming πλατφόρμα του Disney+.

Μιλάμε φυσικά για την πλατφόρμα που μας έδωσε το The Mandalorian κι η οποία ετοιμάζεται να προβάλει την τελευταία σεζόν του animated Clone Wars. Κι απ’ ό,τι φαίνεται, η Disney έχει γενικά σκοπό να ρίξει λεφτά σε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές κινηματογραφικών προδιαγραφών. Έτσι, μέσα στο καλοκαίρι είχαμε μια σημαντική ανακοίνωση: ο Ewan McGregor επιστρέφει στον ρόλο του Obi-Wan Kenobi με δική του σειρά.

Αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Hollywood Reporter που έπειτα επιβεβαίωσαν κι άλλα μέσα, η παραγωγή της σειράς έχει σταματήσει. Ο λόγος είναι ότι οι δύο εκδοχές του σεναρίου που κατατέθηκαν από τον Hossein Amini του Drive δεν ήταν ικανοποιητικές, κι έτσι πλέον η σειρά είναι σε αναζήτηση νέου σεναριογράφου. Κατ’ επέκταση, δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να ξεκινήσουν γυρίσματα μέσα στο 2020, οπότε ακόμα και να προχωρήσουν τα πράγματα έχουμε μπροστά μας μια διετία μέχρι να δούμε τη σειρά.

Μπορεί να είναι και για καλό πάντως, αφού πιθανώς η κίνηση αυτή δείχνει ότι η Disney γίνεται πιο απαιτητική σε επίπεδο σεναρίου, κι η αλήθεια είναι ότι προτιμούμε κάτι λιτό και σφιχτό σαν το Mandalorian σε αντίθεση με το χάος του Rise of Skywalker. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε μέχρι το φθινόπωρο για περισσότερο Baby Yoda.

Best of internet