Quantcast

Έρχεται σύντομα anime The Witcher στο Netflix, γιατί είναι πολλά τα coins

Ο λαός ήδη βαράει χαρμάνες

THE NERDSTREAM

23 Ιανουαρίου 2020

Κάποιος παρατηρητικός θεατής, φίλες και φίλοι, θα σημείωνε ότι το The Witcher έκανε επιτυχία. Ναι, πράγματι, το επιβεβαιώνουμε. Η σειρά του Netflix τα διέλυσε όλα εδώ και έναν μήνα που βρίσκεται στην streaming πλατφόρμα, με την πρεμιέρα της να φτάνει τα 76 εκατομμύρια θεατές (!). Κάποιοι το λάτρεψαν. Κάποιοι το μίσησαν. Κάποιοι είναι κάπου στη μέση. Όλοι όμως έχουν κολλήσει και τραγουδάνε TOSS A COIN TO YOUR WITCHER.

Κι ενώ η δεύτερη σεζόν ήδη βρίσκεται στα σκαριά, το Netflix δεν άφησε σε καμία περίπτωση την ευκαιρία να αρμέξει coins να πάει χαμένη και ανακοινώνει κιόλας το επόμενο μέρος του The Witcher franchise. Πιο συγκεκριμένα, αυτήν την φορά θα έχουμε μια ταινία anime που θα αναλάβει η κορεάτικη εταιρία Studio Mir, υπεύθυνη για μεγάλες επιτυχίες όπως το The Legend of Korra και το The Boondocks.

Ο τίτλος της ταινίας θα είναι The Witcher: Nightmare of the Wolf και θα διευρύνει το σύμπαν που είδαμε στην live-action σειρά, ενώ οι δημιουργοί του αποκάλυψαν πως το anime βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας εδώ και πάνω από έναν χρόνο. Ακόμα δε γνωρίζουμε αν οι χαρακτήρες της σειράς θα δανείσουν τις φωνές τους στο anime, αλλά και μόνο το γεγονός ότι θα είναι anime εκτιμούμε ότι θα αυξήσει το ερωτικό Witcher fan fiction περίπου κατά 89%.

Για την ιστορία, πάντως, στην πραγματικότητα υπάρχει ήδη anime Witcher και λέγεται Berserk:

Best of internet