Quantcast

Trigonometry: Η σειρά της Αθηνάς Τσαγγάρη για το BBC θα κάνει πρεμιέρα στη φετινή Berlinale

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Βερολίνου γίνεται όλο και πιο ζουμερό

THE NERDSTREAM

15 Ιανουαρίου 2020

Επιτέλους, υπάρχουν κι αποδείξεις ότι ο συνδυασμός “σειράς” και “Ελλάδα” δε σημαίνει πάντα απαραίτητα κάτι καλτ ή σάπιο. Φέτος λοιπόν, στην επετειακή 70ή Berlinale, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το Trigonometry, δηλαδή τη σειρά που σκηνοθετεί η Αθηνά-Ραχήλ Τσαγγάρη για λογαριασμό του BBC.

Συγκεκριμένα, η σκηνοθέτρια των Attenberg και Chevalier έχει γυρίσει τα πρώτα πέντε επεισόδια της σειράς (από τα 8 συνολικά), τα οποία και θα παρουσιαστούν ολόκληρα στο φετινό Φεστιβάλ Βερολίνου. Σύμφωνα με την περιγραφή της σειράς, θα παρακολουθήσουμε ένα ερωτικό τρίγωνο στο σημερινό Λονδίνο που μπλέκεται μεταξύ του σε μια polyamorous κατάσταση.

Οι δημιουργοί της σειράς είναι οι Duncan Macmillan και Effie Woods των The Crown και Brexit αντίστοιχα, ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε την Ariane Labed, πρωταγωνίστρια της Τσαγγάρη στο Attenberg (για το οποίο είχε λάβει και το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Βενετίας το 2010) και σύζυγο του Γιώργου Λάνθιμου.

Κατά τ’ άλλα, το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Berlinale 2020 θα περιλαμβάνει το Stateless με την Cate Blanchett, το Dispatches from Elsewhere του Jason Segel και το The Eddy του Damien Chazelle. Γενικά, BBC, Netflix, HBO και AMC θα είναι εκεί και θα μας περιμένουν. Κι εκεί βέβαια, όπως πέρσι, θα είμαστε κι εμείς για να σας κρατήσουμε ενήμερους.

Best of internet