Quantcast

Δεν έχει άλλο Fleabag, τόσο ήταν, το επιβεβαιώνει η Phoebe Waller-Bridge

Αυτό δε μειώνει τον πόνο όμως

THE NERDSTREAM

26 Νοεμβρίου 2019

Το 2019 ανήκει στην Phoebe Waller-Bridge. Κι όχι, δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενη. Παίζει στην τηλεόραση και το θέατρο εδώ και μια δεκαετία, ενώ δεν σταματάει να γράφει σειρές από το 2016 μέχρι σήμερα. Η διαφορά είναι ότι φέτος, επιτέλους, το αναγνώρισε όλος ο κόσμος.

Μέσα στη χρονιά, η τρομερή Waller-Bridge μας έδωσε την δεύτερη σεζόν του Fleabag και τη δεύτερη σεζόν του Killing Eve, ενώ την ίδια στιγμή ανέλαβε και το σενάριο της επερχόμενης ταινίας James Bond. Φυσικά, όλο αυτό δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο από τα φετινά Emmys, όπου οι δύο προαναφερθείσες σειρές να τα πηγαίνουν εξαιρετικά στις κατηγορίες της κωμωδίας και του δράματος αντίστοιχα.

Κι ενώ στο μεταξύ η Αμερική την ανακαλύπτει, την φωτογραφίζει, την βιντεοσκοπεί και την καλεί για συνεντεύξεις σε late night shows, η ίδια δεν χάνει ευκαιρία να μιλήσει για το Fleabag και να μας στρίψει περισσότερο το μαχαίρι στην πληγή. Σε μια συζήτηση που πραγματοποιήθηκε αυτές τις μέρες με την Phoebe Waller-Bridge και την συγγραφέα Taffy Brodesser-Akner στη Νέα Υόρκη, η δημιουργός επιβεβαίωσε τις παλιότερες δηλώσεις της ότι η σειρά δεν πρόκειται να συνεχίσει.

Συγκεκριμένα, είπε : “Δεν ξέρω που βρίσκεται σήμερα. Κι αυτό είναι το σωστό. Και για τις δυο μας”. Νωρίτερα, ξεκαθάρισε πως γι’ αυτήν το ταξίδι της Fleabag έχει τελειώσει, σημειώνοντας με έντονα ποιητικό ύφος πως όταν γυριζόταν η τελευταία σκηνή ένιωσε το πνεύμα της ηρωίδας να βγαίνει από το σώμα της. Τι να κάνουμε, μπορεί να πονάει που όλο αυτό κράτησε μόλις 2 σεζόν 12 επεισοδίων, αλλά κρατάμε το θετικό της υπόθεσης. Ότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες σειρές της δεκαετίας.

Best of internet