Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για τον 2ο κύκλο Sex Education, το 2020 έγινε ήδη λίγο καλύτερο

Και γενικά ο τηλεοπτικός Ιανουάριος φαίνεται πολύ δυνατός

THE NERDSTREAM

26 Νοεμβρίου 2019

Πίσω στις αρχές της χρονιάς, είχαμε τα νεύρα μας με το Netflix. Μόλις είχε βγει το Bandersnatch του Black Mirror, το οποίο περιμέναμε πώς και πώς. Όταν εκείνο αποδείχτηκε τόσο πατάτα, θέλαμε η πλατφόρμα να επανορθώσει με κάτι μικρό, απλό, αποτελεσματικό, καλό. Κάτι τίμιο, εθιστικό, ουσιαστικό. Και το έκανε. Με το Sex Education.

Ναι, η σειρά ήταν πολύ καλή. Ήταν ειλικρινής και αστεία μαζί, καταφέρνοντας μεγάλη ισορροπία ανάμεσα στο βάθος και το χιούμορ. Κι επειδή ο κόσμος την λάτρεψε, το Netflix δεν έχασε χρόνο κι ανακοίνωσε γρήγορα-γρήγορα την 2η σεζόν για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία περί συνέχειας. Μέχρι πριν δυο βδομάδες, λοιπόν, δεν είχαμε πολλά συγκεκριμένα πράγματα για το νέο κύκλο, μέχρι που έσκασαν οι πρώτες εικόνες. Και πάλι, όμως, δεν ξέραμε πότε να το περιμένουμε.

Τώρα ξέρουμε, φίλες και φίλοι. Γιατί η πλατφόρμα ανακοίνωσε πως η σειρά επιστρέφει επισήμως στις 19 Ιανουαρίου 2020. Τσεκάρετε:

Γενικά, ο πρώτος μήνας του νέου έτους αναμένεται ιδιαιτέρως καυτός τηλεοπτικά. Πέρα από το Sex Education, περιμένουμε επίσης τον νέο κύκλο Better Call Saul, το άλλο μισό του τελευταίου κύκλου BoJack Horseman, το πολυαναμενόμενο The New Pope και το ολόφρεσκο Avenue 5. Ωραία πράγματα γενικά.

 

Best of internet