Quantcast

Έρχεται τηλεοπτική σειρά Sin City, γιατί μάλλον ένα κακό sequel δεν ήταν αρκετό

Τουλάχιστον θα έχει Frank Miller και Robert Rodriguez, κάτι είναι κι αυτό

THE NERDSTREAM

19 Νοεμβρίου 2019

Θυμάστε πίσω στο 2005 πόσο αναζωογονητικό και διασκεδαστικό ήταν το Sin City του Frank Miller όπως μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη από τον Robert Rodriguez; Ωραία. Τώρα θυμάστε πόσο κουρασμένο, κουραστικό κι αχρείαστο ήταν το sequel του 2014 που σκηνοθέτησαν οι δυο τους; Ωραία. Ε, φανταστείτε τι κούραση έχει να πέσει με την μετατροπή σε τηλεοπτική σειρά.

Πέντε χρόνια μετά το Sin City: A Dame to Kill For, λοιπόν, οι Miller και Rodriguez επιστρέφουν στον ασπρόμαυρο, neo-noir, υπερ-στυλιζαρισμένο κόσμο του κλασικού κόμικ. Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε, οι δυο τους θα βρίσκονται στην θέση των παραγωγών της σειράς (με τον πρώτο να έχει κλείσει και τον δεύτερο να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία) για λογαριασμό της εταιρίας παραγωγής του ίδιου του Miller.

Παράλληλα, λέγεται ότι το deal περιλαμβάνει και μια R-rated υπερβίαιη animated τηλεοπτική σειρά που θα λειτουργεί σαν prequel της πρώτης ταινίας, πιθανώς γιατί ζήλεψαν την επιτυχία πραγμάτων σαν το Love, Death & Robots πρόσφατα. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ότι λέμε όχι στην αναβίωση του franchise, αλλά θα πρέπει οι δημιουργοί του να βρουν κάτι πρωτότυπο ώστε να το κάνουν έστω και λίγο ενδιαφέρον.

Best of internet