Quantcast

Ετοιμάζουν ξανά επιστροφή Twin Peaks για να αποτελειώσουν όσα εγκεφαλικά κύτταρα μας έμειναν, οι αδίστακτοι

It Is Happening Again

THE NERDSTREAM

1 Οκτωβρίου 2019

Λοιπόν, ΟΚ, το πράμα χοντραίνει. Τα σκατά γίνονται αληθινά. Το Twin Peaks επιστρέφει, μάλλον. Πίσω στο 2017, 25 χρόνια μετά την εγκληματική ακύρωση της ιστορικής σειράς των David Lynch και Mark Frost, το Showtime αναβίωσε το Twin Peaks παραδίδοντας έναν τρίτο κύκλο που μας έδωσε ένα απ’ τα μεγαλύτερα mindfucks που έχουμε αντικρίσει στην μεγάλη μας σταδιοδρομία ως λιώστες σειρών.

Και χτες, κυκλοφόρησε από το We Got This Covered η φήμη ότι το Twin Peaks επιστρέφει ξανά. Για 4η φορά. Θεωρητικά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι πιθανόν να αποδειχτεί φόλα, αλλά το site διευκρινίζει πως οι πηγές είναι αξιόπιστες, αφού πρόκειται για τις ίδιες που φέτος επιβεβαίωσαν την επιστροφή του Ewan McGregor ως Obi-Wan Kenobi και τα πρώτα στοιχεία της πλοκής για το Ghostbusters 3.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες λοιπόν, ο 4ος κύκλος θα περιλαμβάνει την επιστροφή του David Lynch αλλά και τις πλειοψηφίας του αρχικού καστ (εκτός απ’ όσους έχουν φύγει από τη ζωή φυσικά), ενώ αναμένεται μάλιστα να φτάσει στις οθόνες μας μέσα στο 2020 κιόλας.

Η αλήθεια είναι πως δυσκολευόμαστε αρκετά να το πιστέψουμε, αλλά από την άλλη ο Lynch είναι ένας αρκετά απρόβλεπτος δημιουργός ώστε να κάνει και 4η σεζόν Twin Peaks την ώρα που έχει δηλώσει πως αποχωρεί από το σινεμά και καταπιάνεται με ιερές δραστηριότητες όπως ο υπερβατικός διαλογισμός κι η πώληση t-shirts στο internet. Άξιος.

Best of internet