Quantcast

Δεν απέχει πολύ η συνέχεια του Big Bang Theory που κανείς δε ζήτησε, σύμφωνα με το σκηνοθέτη του

Νομίσατε πως 12 σεζόν και σχεδόν 280 επεισόδια ήταν αρκετά για αναπαυθεί αιώνια η γνωστή σειρά; Ξανασκεφτείτε το

THE NERDSTREAM

4 Σεπτεμβρίου 2019

Όταν μία εταιρεία παραγωγής θέλει πάρα πολύ να βάλει μπροστά ένα reboot επιτυχημένης σειράς, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το καταφέρει – ακόμη κι αν δεν έχει κλείσει ούτε εξάμηνο από το φινάλε της σειράς. Μιλάμε φυσικά για «The Big Bang Theory» του CBS, το οποίο μετά από 12 σεζόν και 279 επεισόδια έριξε φέτος το Μάιο τίτλους τέλους, λίγο πριν εξαντλήσει μια για πάντα τους πρωταγωνιστές του.

Τρεις μήνες είναι φυσικά αρκετοί για να αναπαυθεί μια πετυχημένη σειρά, πριν τραβήξει ξανά προς τη δόξα. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις δηλώσεις του σκηνοθέτη του «Big Bang Theory», Μαρκ Σεντρόφσκι, ο οποίος μιλώντας στο Forbes μας πληροφόρησε ότι οι Πένι, Σέλντον, Λέοναρντ και το λοιπό παρεάκι είναι πολύ πιθανό να σκάσουν μύτη ξανά σε μια νέα σεζόν τα επόμενα χρόνια.

Όπως είπε:

«Πιστεύω πως με αυτούς τους χαρακτήρες, ο κόσμος θα θέλει να δει τι έγινε στις ζωές τους σε μερικά χρόνια. Αν σε πέντε χρόνια ο [δημιουργός της σειράς] Τσάκ Λόρε αποφάσιζε να επαναφέρει μερικούς χαρακτήρες και να ξαναδοκιμάσει κάτι, θα χαιρόμουν πολύ να πάρω μέρος.»

Η δε πλοκή δεν θα έχει καμιά φοβερή έκπληξη, σύμφωνα με τον ίδιο:

«[Θα είναι] απλώς μια συνέχεια. Υπάρχουν πολλά να ανακαλύψεις με τις ζωές τους και τους χαρακτήρες που προχωρούν μπροστά. Με αυτό σαν δεδομένο, θα πρέπει να έχουν δικό τους σόου με δικό του λόγο ύπαρξης.»

Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα, θα αφήσουν όντως τη σειρά να αράξει λίγο πριν τη συνέχεια, παρότι το φινάλε το είδαν 18 εκατομμύρια τηλεθεατές. Στο κάτω κάτω, χρειάζεται και ffυπομονή πριν πας για τα νέα τσιεεεκς:

«Πιστεύω πως είναι καλύτερο να φιλτράρεις λίγο τα πράγματα και να μην βιάζεσαι να το εξαργυρώσεις αμέσως.»

Έρχεται να τερματίσει τις ανθρώπινες αντοχές και να κάνει επικά νερντ αστεία και εδώ και χρόνια του τελείωσαν τα νερντ αστεία.

Best of internet