Quantcast

To Big Mouth επιστρέφει στο Netflix κι οι πρώτες εικόνες είναι πιο βλάσφημες από ποτέ

Έρχεται το φθινόπωρο που ανοίγουν και τα σχολεία

THE NERDSTREAM

22 Αυγούστου 2019

Δεν φτάνει που ζούμε σε μια εποχή που κι ο όρος ακόμα golden age της αμερικάνικης τηλεόρασης είναι μικρός για να την περιγράψει, συγκεκριμένα βλέπουμε και ιδιώματα που αγαπάμε (και που στο παρελθόν ήταν γενικά ριγμένα) να ανθίζουν όσο ποτέ άλλοτε. Για παράδειγμα, έχουμε πλέον τίμιο τηλεοπτικό horror, ακριβές sci-fi παραγωγές, αλλόκοτες κωμωδίες, αντι-υπερηρωικές μεταφορές κόμιξ. Και βέβαια, μια γιγάντια δόση σοβαρού, καλού, αστείου ενήλικου animation.

Μπορεί παλιότερα αυτός ο χώρος να ήταν πεδίο δόξης λαμπρό για το Adult Swim, αλλά τα τελευταία χρόνια το Netflix τα έχει πάει πολύ καλά. Έχει BoJack Horseman, έχει F for Family, έχει Tuca & Bertie. Και δίπλα σ’ αυτά, έχει και το Big Mouth, το βλάσφημο σχολικό animated sitcom που ισορροπεί εντυπωσιακά ανάμεσα στο εφηβικό edginess και την ενήλικη συναισθηματική ωριμότητα.

Κι αφού μέσα στον Αύγουστο είχαμε τα χαρμόσυνα νέα ότι η σειρά ανανεώθηκε για 4η, 5η και 6η σεζόν, τώρα ήρθε η στιγμή για τις πρώτες εικόνες από τον επερχόμενο 3ο κύκλο που καταφτάνει στις 4 Οκτωβρίου – πράγματα που τα μάθαμε όλα από την χτεσινή σχετική ανακοίνωση της streaming πλατφόρμας. Η σειρά των Nick Kroll και Andrew Goldberg που βασίζεται στις εφηβικές τους εμπειρίας επιστρέφει, λοιπόν, και παρακάτω μπορείτε να τσεκάρετε το υλικό που μας έδωσε χτες το Netflix.

Best of internet