Quantcast

Anime με τον He-Man ετοιμάζει ο Kevin Smith για το Netflix, τερματίζοντας το νοσταλγόμετρο

ΚΑΛΟΣ

THE NERDSTREAM

19 Αυγούστου 2019

Πόσο καιρό τώρα περιμένουμε μια επιστροφή του Kevin Smith σε κάτι καλό, πραγματικά καλό; Ο nerd μπαμπάς μας μπορεί να μας ξεβλάχεψε με το Clerks, το Dogma, το Chasing Amy κι άλλες ταινιάρες των 90s, αλλά μετά το πράμα ζόρισε λίγο. Ουσιαστικά, από το ανέλπιστα καλό Clerks II του 2006 και μετά, ο Smith κινείται ανάμεσα στο χλιαρά ενδιαφέρον (Zack and Miri Make a Porno και Red State) μέχρι το αφόρητα βαρετό (Cop Out, Tusk και εσχάτως το βασανιστικό Yoga Hosers).

Χαλάλι όμως, γιατί φέτος ο γλυκούλης επιστρέφει με δύο πρότζεκτ που ελπίζουμε φουλ να αποδειχτούν καλά. Πρώτον, ναι, έρχεται νέα ταινία Jay and Silent Bob. Δεύτερον, χτες πληροφορηθήκαμε ότι ο Smith πρόκειται να φτιάξει μια anime σειρά He-Man για το Netflix. Ναι. Ο Kevin Smith. Θα φτιάξει ένα anime. He-Man. Στο Netflix.

Κι ενώ ήδη γνωρίζαμε ότι έρχεται μια ταινία He-Man για το 2021, τώρα ανακοινώθηκε στο Power-Con πως ο Smith θα είναι showrunner και executive producer της νέας anime σειράς του Netflix με τον τίτλο Masters of the Universe: Revelation, πιθανώς αποτέλεσμα της επιτυχίας που έχει ήδη το She-Ra and the Princesses of Power στην streaming πλατφόρμα. Ακόμα βέβαια δεν γνωρίζουμε τίποτα όσον αφορά την ημερομηνία που θα δούμε την σειρά.

Να διευκρινίσουμε, πάντως, ότι δίνουμε το ελεύθερο στο Netflix να πειραματίζεται με anime, εφόσον τουλάχιστον δεν τα κάνει live-action, κι αυτό γιατί στην δεύτερη περίπτωση μερικές φορές πέφτουμε πάνω σε πράγματα απαράδεκτα σαν τα Death Note και Fullmetal Alchemist.

Best of internet