Quantcast

Έρχεται σειρά Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, 42 (!) χρόνια μετά τη γέννησή του

Ευχαριστούμε από τώρα για τα ψάρια

THE NERDSTREAM

12 Αυγούστου 2019

Αυτά είναι μερικά υπέροχα νέα που είναι ικανά να φτιάξουν ακόμα και το πιο μίζερο καλοκαίρι, αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι. Κι αυτό γιατί το Hulu αποφάσισε καλοκαιριάτικα να μετατρέψει σε τηλεοπτική σειρά το The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy του Douglas Adams, προκαλώντας μια σεβαστή ποσότητα nerdgasms.

Πρόκειται φυσικά για την sci-fi ραδιοφωνική εκπομπή που έπειτα έγινε σειρά μυθιστορημάτων, θεατρική παράσταση, τηλεοπτική σειρά, comics, video games και ταινία το 2005 με τους Martin Freeman, Zooey Deschanel, Alan Rickman και Sam Rockwell – η οποία παρεμπιπτόντως δεν ήταν και ακριβώς αυτό που περιμέναμε.

Με βάση τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής, την παραγωγή και το σενάριο της σειράς θα αναλάβουν οι Carlton Cuse (του Lost) και Jason Fuchs (του Wonder Woman), ενώ εκτός απροόπτου η σειρά θα περιλαμβάνει κάποιες από τις περιπέτειες του Arthur Dent, του καθημερινού Βρετανού που βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα διαστημικό τριμπούρδελο με γραφειοκρατικούς εξωγήινους που κατέστρεψαν την Γη.

Η αλήθεια είναι ότι το Hulu προς το παρόν τα πάει γενικά καλά με το sci-fi και το φανταστικό (βλέπε The Handmaid’s Tale και Castle Rock), ενώ να σημειώσουμε το εξαιρετικό ότι, εφόσον η σειρά έρθει μέσα στο 2020 όπως λένε οι φήμες, τότε θα έχουν κλείσει 42 χρόνια ακριβώς από την πρώτη εμφάνισή της στο BBC. Noice.

Best of internet