Quantcast

Έρχεται σειρά Event Horizon, ζωντανεύοντας το απόλυτο cult sci-fi horror διαμάντι των 90s

Αποδίδεται δικαιοσύνη 22 χρόνια μετά

THE NERDSTREAM

7 Αυγούστου 2019

Πάντα ήταν πολύ εύκολο να υποτιμηθεί, να παραμεληθεί, να παραπέσει μια horror ταινία. Έτσι συμβαίνει με τον κινηματογραφικό τρόμο. Πολλές φορές ο κόσμος δεν τον παίρνει όσο σοβαρά πρέπει, και μετά αλλάζει γνώμη κάμποσα χρόνια αργότερα που μια ταινία έχει γίνει πια cult διαμάντι. Το έχουμε δει πολλές φορές, θα το δούμε κι άλλες.

Για την δεκαετία του ’90, λοιπόν, ένα από τα μεγαλύτερα τέτοια horror διαμάντια ήταν το Event Horizon, αυτό το θεοσκότεινο χεσιματικό sci-fi δημιούργημα με τον Laurence Fishburne και τον Sam Neill που γύρισε ο Paul W.S. Anderson λίγο μετά την φόλα του Mortal Kombat και λίγο πριν αρχίσει να φτιάχνει περίπου 34 ταινίες Resident Evil.

Και τώρα, το πρόσφατο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety μας πληροφορεί πως η Amazon με την Paramount ετοιμάζουν μια τηλεοπτική σειρά τρόμου βασισμένη στο Event Horizon. Πιο συγκεκριμένα, παραγωγός και σκηνοθέτης θα είναι ο Adam Wingard, ο οποίος έχει γυρίσει τα τίμια The Guest και You’re Next (αλλά και τα απαράδεκτα Death Note και Blair Witch). Παρεμπιπτόντως, ο μαν ετοιμάζει επίσης το επερχόμενο Godzilla Vs. Kong του 2020.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν η σειρά θα είναι remake, sequel ή κάτι ενδιάμεσο, αλλά τουλάχιστον ελπίζουμε να έχει καλύτερη τύχη από το Nightflyers και το Another Life, δηλαδή τις δυο πιο πρόσφατες sci-fi τηλεοπτικές φόλες που περιμέναμε να είναι τουλάχιστον αξιοπρεπείς.

Best of internet