Quantcast

Στο Cobra Kai 3 ο Daniel LaRusso ταξιδεύει στην Οκινάουα, ευτυχισμένο το 1986

Αλλά χωρίς Mr. Miyagi, δυστυχώς

THE NERDSTREAM

19 Ιουλίου 2019

Γενικά, τόσο πολύ που έχει γιγαντωθεί το τηλεοπτικό πεδίο και με τόσες διαφορετικές σειρές να βγαίνουν κάθε βδομάδα, είναι όλο και πιο δύσκολο να καταφέρει να σε εκπλήξει πραγματικά κάτι. Περιέργως όμως το Cobra Kai τα κατάφερε κι έγινε μια από τις πιο θετικές εκπλήξεις των τελευταίων χρόνων.

Εκεί που περιμέναμε από την σειρά του YouTube να είναι μια νοσταλγική αρπαχτή που θα καβαλήσει απλά το κύμα νοσταλγίας για τα 80s και 90s, τελικά αποδείχτηκε ένα αξιοπρεπέστατο πράγμα με πρωτίστως καλή δουλειά στους χαρακτήρες και μάλλον εντυπωσιακή συναισθηματική ωριμότητα.

Τώρα, λοιπόν, κι αφού είδαμε ήδη τον δεύτερο κύκλο φέτος, ετοιμαζόμαστε για τα πρώτα νέα που αφορούν το μέλλον της σειράς. Συγκεκριμένα, το καστ αυτές τις μέρες βρέθηκε στο Comic-Con κι αποκάλυψε πως η επόμενη σεζόν θα αφορά τις ρίζες των Cobra Kai και Miyagi-Do, με τον Daniel LaRusso να ταξιδεύει ξανά στην Οκινάουα όπως έκανε και στο Karate Kid 2 του 1986. Φυσικά, ο ίδιος ο Mr. Miyagi θα είναι αδύνατον να τον περιμένει εκεί, αφού ο ηθοποιός Pat Morita έφυγε από τη ζωή πίσω στο 2005 σε ηλικία 73 ετών.

Κατά τ’ άλλα, το YouTube ανακοίνωσε πως κι οι δύο κύκλοι της σειράς θα είναι σύντομα διαθέσιμοι για free streaming, ο πρώτος στις 29 Αυγούστου κι ο δεύτερος στις 11 Σεπτεμβρίου.

Best of internet