Quantcast

Έρχεται το 666ο επεισόδιο των Simpsons και θα είναι μια σατανιάρικη παρωδία Stranger Things

Με ολίγο Shape of Water μέσα

THE NERDSTREAM

16 Ιουλίου 2019

Αν έχετε παρακολουθήσει έστω και λίγο The Simpsons, δηλαδή αυτήν την ναυαρχίδα του ενήλικου animation, τότε γνωρίζετε καλά τι εστί Treehouse of Horror. Αν όχι, μην ανησυχείτε, θα σας πούμε εμείς. Πρόκειται για τα εξωφρενικά Halloween specials της σειράς, τα οποία από το 1990 μέχρι σήμερα χαρίζουν υπέροχες sci-fi/horror/fantasy ιστορίες που κάθε φορά τείνουν να ξεχωρίζουν σε τζέρτζελο από όλα τα υπόλοιπα επεισόδια κάθε σεζόν.

Φέτος, λοιπόν, η σειρά θα κάνει το ίδιο πράγμα για τριακοστή φορά, και το Treehouse Of Horror XXX θα έχει επίσης την τεράστια σατανική τιμή να είναι το 666ο επεισόδιο των Simpsons συνολικά. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε εύκολα, το πράγμα θα είναι κάπως πιο σπέσιαλ από ό,τι συνήθως.

Συγκεκριμένα, η πρώτη αφίσα που κυκλοφόρησε μας δείχνει ότι το επεισόδιο θα αποτελεί παρωδία του Stranger Things (κι ειδικότερα της τρίτης σεζόν), ενώ ψηλά βλέπουμε και μια εσάνς από Shape of Water, πράγμα που υπόσχεται έναν τίμιο sci-fi/fantasy συνδυασμό:

Για την ιστορία, οι Simpsons έχουν παρωδήσει πολλάκις ταινίες στα Treehouse of Horror, με εμβληματικότερες αυτές του The Shining, του Lord Of The Flies, του Dracula και του Planet Of The Apes.

Best of internet