Quantcast

Το Another Life σκοπεύει να σπάσει το σερί sci-fi φόλας στο Netflix, πράγμα αναγκαίο κι επίκαιρο

Και το trailer μοιάζει κάτι ανάμεσα σε Annihilation και Arrival

THE NERDSTREAM

15 Ιουλίου 2019

Λοιπόν, ναι, κακά τα ψέμματα:  αν σε κάτι ειδικεύεται το Netflix, αυτό είναι τρία πράγματα. Πρώτον, στα true crime ντοκιμαντέρ. Δεύτερον, στις ρομαντικές κομεντί που δεν βλέπονται. Τρίτον, στις sci-fi φόλες. Σ’ αυτό το τελευταίο πεδίο, με εξαίρεση κάτι Altered Carbon, μας έχει δώσει δυνατές μπαρούφες. Είχαμε Mute, είχαμε Extinction, είχαμε TAU, είχαμε Cloverfield Paradox, είχαμε Bird Box, είχαμε IO, είχαμε Lost in Space.

Κι ενώ αυτά μοιάζει να τα ξεπετάει από αλυσίδα παραγωγής, τώρα ετοιμάζεται να σπάει το σερί μετριότητας με μια παραγωγή που μοιάζει να έχει λίγες παραπάνω φιλοδοξίες από τις προαναφερθείσες. Πρόκειται για το Another Life, την νέα sci-fi σειρά 10 επεισοδίων όπου θα πρωταγωνιστεί η Katee Sackhoff του Battlestar Galactica. Τσεκάρετε εδώ το ολόφρεσκο επίσημο trailer:

ΟΚ, μέχρι στιγμής μοιάζει με λίγο από Arrival, λίγο από Annihilation, λίγο από Prometheus, λίγο από Stargate. Προς το παρόν παραμένουμε συγκρατημένα αισιόδοξοι, περιμένοντας να το διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι στις 25 Ιουλίου που κάνει πρεμιέρα η σειρά.

Best of internet