Quantcast

Το Paper Girls έρχεται σε σειρά κι έχει όλα τα φόντα να γίνει το επόμενο Stranger Things

Μη σας πούμε και καλύτερο ακόμα

THE NERDSTREAM

12 Ιουλίου 2019

Και τώρα που τέλειωσε ο τρίτος κύκλος Stranger Things, φίλες και φίλοι, ένα θεός ξέρει πόσο θα περιμένουμε πάλι μέχρι τον επόμενο. Βασικά, η λογική λέει ότι θα περιμένουμε δυο χρόνια πάλι, οπότε μέχρι τότε έχουμε δυο επιλογές. Είτε να ξαναδούμε τα πράγματα από τα 80s που κατέκλεψε απότισε φόρο τιμής η σειρά, είτε να δώσουμε ευκαιρία σε νέους τίτλους που μπορούν να το κάνουν εξίσου καλά – αν όχι και καλύτερα.

Μια τέτοια περίπτωση είναι μάλλον το Paper Girls, το υπέροχο κόμικ του Brian K. Vaughan που μάθαμε χτες ότι πρόκειται να μετατραπεί σε τηλεοπτική σειρά από την Amazon και το οποίο έχει αρκετά κοινά πράγματα με το Stranger Things, κυκλοφορώντας έναν χρόνο πριν την σειρά του Netflix το 2015.

Για την ακρίβεια, ο μεγάλος Vaughan (που μας χάρισε το Y: The Last Man, το Runaways και το Ex Machina στο παρελθόν) αφηγείται την ιστορία τεσσάρων κοριτσιών που κάνουν διανομή εφημερίδας σε μια φανταστική μικρή αμερικάνικη πόλη των 80s και ξαφνικά βρίσκονται μπλεγμένα σε ένα μυστήριο με χρονοταξιδιώτες και ανεξήγητες δυνάμεις από το μέλλον.

Όμορφα πράγματα γενικά, και μην ξεχνάτε ότι όσον αφορά το μέτωπο Vaughan περιμένουμε εναγωνίως και μια τηλεοπτική μεταφορά του Y: The Last Man, ενώ ο ίδιος εμπλέκεται τόσο στο επερχόμενο Silver Surfer όσο και στο επερχόμενο Gundam.

Best of internet