Quantcast

Επιβεβαιώθηκε ο 4ος κύκλος La Casa de Papel, πριν καν προβληθεί ο 3ος

Τόσο μάγκες

THE NERDSTREAM

28 Ιουνίου 2019

Θα ριψοκινδυνεύσουμε μια επικίνδυνη εκτίμηση, φίλες και φίλοι, κι ελπίζουμε η ιστορία να μας φερθεί με επιείκεια όταν έρθει η ώρα να μας δικάσει: το La Casa de Papel είναι μια δημοφιλής σειρά, κι ο κόσμος θέλει να δει περισσότερο απ’ αυτήν. Ορίστε, το είπαμε, ο Θεός να λυπηθεί την ψυχή μας.

Κι ενώ το hype όλων των λαών του πλανήτη της Μεσογείου έχει φτάσει στα ύψη για την επερχόμενη 3η σεζόν της σειράς του Netflix που καταφτάνει στις 19 Ιουλίου, στο μεταξύ η streaming πλατφόρμα είπε να δέσει κι ένα τσακ πιο σφιχτά τον γάιδαρό της και να καβατζώσει τον καθηγητή και την τρελοπαρέα του για άλλη μια χρονιά.

Αρχικά η ισπανική ιστοσελίδα Xataka κυκλοφόρησε δηλώσεις μελών του καστ πως έχουν υπογράψει ήδη συμβόλαια για 4η σεζόν, κι έπειτα το Netflix της Ισπανίας επιβεβαίωσε χτες την είδηση κατά τη διάρκεια ενός event για την παρουσίαση του 3ου κύκλου:

Με λίγα λόγια, οι πωλήσεις μασκών Νταλί θα συνεχίσουν να κινούνται ανοδικά μέχρι και τις μεθεπόμενες απόκριες. Στο μεταξύ, θυμηθείτε ξανά το trailer του 3ου κύκλου που σκάει σε λίγες βδομάδες και ετοιμαστείτε για πανελλήνιο σπαμάρισμα τον Ιούλιο:

Best of internet