Quantcast

Κόπηκε μια βδομάδα μετά την πρεμιέρα του το Swamp Thing, γιατί DC είσαι αφού

Άμα είσαι μουτζωμένος, είσαι μουτζωμένος

THE NERDSTREAM

7 Ιουνίου 2019

Μερικές φορές, απλά δε σε θέλει το πράμα ρε παιδί μου. Δε φτάνουν όλα τα ζόρια που έχει τραβήξει η κινηματογραφική DC τα τελευταία χρόνια με τις κακές κριτικές, τα reshoots, τις αποχωρήσεις συντελεστών και την έμμεση διάλυση του κινηματογραφικού της σύμπαντος, τώρα η κατάρα μεταφέρθηκε μάλλον και στα streaming πράματα της εταιρίας.

Πριν από μία βδομάδα περίπου, η νέα σειρά Swamp Thing έκανε πρεμιέρα στο DC Universe, αποσπώντας γενικά πολύ θετικές κριτικές από κοινό και επαγγελματίες. Χτες όμως έσκασε η είδηση ότι η σειρά ακυρώνεται κιόλας από την streaming πλατφόρμα, αφήνοντας σέκους τους φίλους του βαλτώδους πλάσματος.

Κάποιες αναφορές μιλάνε για λογιστικές και φορολογικές μανούρες με την πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας όπου γυρίστηκε η σειρά. Άλλες πηγές λένε πως τα στελέχη της DC έχουν απογοητευτεί βαθιά από τον χαμηλό αριθμό subscribers στην υπηρεσία, κι έτσι σκέφτονται ήδη να την πιστολιάσουν εντελώς. Άλλοι λένε πως η απόφαση για το κόψιμο πάρθηκε καιρό τώρα, πριν καν τελειώσουν τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου.

Σε κάθε περίπτωση, τέτοια κοψίματα αποτελούν ένα αδιαμφισβήτητα κακό σημάδι, αφού δείχνουν πως οι πλατφόρμες, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικές μεταξύ τους, θα περιμένουν όλο και πιο άμεσα αποτελέσματα από τις σειρές τους και θα τους δίνουν όλο και λιγότερο χώρο να αναπτυχθούν και να κερδίσουν το κοινό τους.

Όπως και να ‘χει, καληνύχτα γλυκέ λασπωμένε πρίγκηπα.

Best of internet