Quantcast

Σειρά Magic: The Gathering ετοιμάζουν οι δημιουργοί του Avengers: Endgame, προκαλώντας nerd οργασμό στον πληθυσμό

Οι αδερφοί Russo βουτούν στα ενδότερα της geek κουλτούρας για λογαριασμό του Netflix

THE NERDSTREAM

3 Ιουνίου 2019

Εδώ θα χωριστεί η ήρα απ’ το στάρι, το βόλεϊ από το τρόλεϊ, τα παιδιά από τους άντρες. Εδώ φανεί ποιοι είναι οι πραγματικοί νέρντουλες και ποιοι ανέβηκαν στο άρμα όταν ξεκίνησαν να βλέπουν blockbuster ταινίες με υπερήρωες. Δώστε βάση: όχι μόνο το Netflix ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά Magic: The Gathering, αλλά θα την επιμεληθούν κιόλας οι Joe και Anthony Russo, δηλαδή το σκηνοθετικό δίδυμο που μας χάρισε το Avengers: Infinity War και το Avengers: Endgame τα τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, το Netflix ανακοίνωσε σήμερα πως οι αδερφοί Russo ετοιμάζονται να πάρουν την θέση των παραγωγών στην μεταφορά του κλασικού παιχνιδιού καρτών της Wizards of The Coast (κι έπειτα της Hasbro), η οποία θα πάρει τη μορφή μιας σειράς ενήλικου animation που θα βασίζεται στη μυθολογία του παιχνιδιού. Showrunners της σειράς θα είναι οι Herny Gilroy (του Star Wars: The Clone Wars) και Jose Molina (του Agent Carter), ενώ το animation θα αναλάβει η Bardel Studios που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με το Rick and Morty τα τελευταία χρόνια.

Δεν ξέρουμε πολλά πράγματα ακόμα προφανώς, αλλά γνωρίζουμε ότι η σειρά θα εστιάσει σε ιστορίες με Planeswalkers, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας. Παρόλα αυτά, οι αδερφοί Russo έσπευσαν να σημειώσουν πως οι ίδιοι είναι fans του παιχνιδιού από πιτσιρίκια, οπότε πρόκειται ξεκάθαρα για ένα passion project γι’ αυτούς. Προς το παρόν, το μόνο που μας έδωσε πάντως το Netflix είναι αυτή η πρώτη εικόνα της Chandra Nalaar:

Για την ιστορία, πριν μερικά χρόνια ετοιμαζόταν και μια ταινία Magic: The Gathering δια χειρός του Bryan Cogman του Game of Thrones για λογαριασμό της Fox, αλλά το project πέρασε κάμποσο καιρό σε development hell και τελικά πιστολιάστηκε οριστικά.

Best of internet