Quantcast

Δείτε το trailer του δεύτερου κύκλου Dark, μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο

Κι ετοιμαστείτε για ένα σκοτεινό, σκοτεινό καλοκαίρι

THE NERDSTREAM

31 Μαΐου 2019

Θυμάστε πίσω στο μακρινό 2017, φίλες και φίλοι, που σας είχανε πιάσει οι χαρμάνες Stranger Things και κάποιος σας είπε να δείτε το Dark, πλασάροντάς το ως το «γερμανικό Stranger Things»; Και, παρόλο που αυτή η φράση θα έπρεπε να προκαλεί τρόμο σε κάθε λογικό άνθρωπο, η γερμανική σειρά του Netflix κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του λαού με την σκοτεινή ατμόσφαιρα και την mindfucking ιστορία της.

Ήδη από πέρσι την άνοιξη οι δημιουργοί της σειράς μας υπόσχονταν έναν ακόμα πιο σκοτεινό δεύτερο κύκλο, ενώ την περασμένη βδομάδα το Netflix ανακοίνωσε την επιστροφή του Dark στις 21 Ιουνίου. Όλως τυχαίως, πρόκειται για την μέρα που αυτοκτόνησε ο Mikkel Nielsen / Michael Kahnwald. Αυτό.

Έχοντας αφήσει πριν δυο χρόνια τους θεατές με κομμένη την ανάσα (και μπουρδουκλωμένο το μυαλό) με το cliffhanger του φινάλε του, το Dark είχε χτες το πρώτο ολοκληρωμένο trailer, στο οποίο απ’ ό,τι φαίνεται η φάση θα γίνει εξόχως μετα-αποκαλυπτική. Τσεκάρετε και αναμείνατε:

Κατά τ’ άλλα, ο Ιούνιος θα είναι φουλ στην ευχάριστη τηλεοπτική ατμόσφαιρα, αφού εκτός από Dark περιμένουμε επίσης Black Mirror και The Handmaid’s Tale. Λαμπρά.

Best of internet