Quantcast

Το πρώτο trailer για τον τρίτο κύκλο Westworld δε μοιάζει με τίποτα που έχουμε δει μέχρι τώρα

Άδειασε το πάρκο από παιδικές φωνούλες

THE NERDSTREAM

20 Μαΐου 2019

Και τώρα που τελείωσε το Game of Thrones, φίλες και φίλοι, τι θα απογίνουμε; Ποιος θα μας φροντίσει εμάς; Μην ανησυχείτε: το HBO έχει φροντίσει για όλα. Όχι μόνο θα μας σπαμάρει με 56 prequels και spinoffs της σειράς, αλλά μας προετοιμάζει επίσης για το επόμενο μεγάλο χαρτί του. Το Westworld.

Ακριβώς. Η έτερη υπερπαραγωγή του ΗΒΟ μπορεί να μη μας ενθουσίασε εμάς, αλλά όσο να πεις έχει κάνει ένα μεγάλο γκελ με το παγκόσμιο τηλεοπτικό κοινό. Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ελάχιστα πράγματα για το μέλλον της σειράς. Ξέραμε μόνο ότι στο καστ θα προστεθεί ο Aaron Paul του Breaking Bad κι ότι ο τρίτος κύκλος θα έρθει μέσα στο 2020.

Στο πρώτο trailer της τρίτης σεζόν, λοιπόν, δεν βλέπουμε σχεδόν τίποτα απ’ όσα είχαμε συνηθίσει στους δύο πρώτους κύκλους της σειράς. Δεν είναι μόνο ότι λείπει το πάρκο, αλλά και το μόνο μέλος του καστ που έχουμε ξαναδεί είναι η Evan Rachel Wood. Προφανώς έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και θα δούμε μπόλικα trailers, αλλά έχουμε να πούμε ότι η αλλαγή πλεύσης μοιάζει ευπρόσδεκτη μέχρι στιγμής.

Τσεκάρετε:

Best of internet