Quantcast

Αυτό το βίντεο με το καστ του Game of Thrones να κράζει το φινάλε είναι ό,τι χρειάζεστε για να πάει καλά η βδομάδα

Μας είχαν προειδοποιήσει χρόνια τώρα, αλλά εμείς δεν ακούγαμε

THE NERDSTREAM

13 Μαΐου 2019

Έχουν ζορίσει τα πράγματα, φίλες και φίλοι. Όχι, δεν αναφερόμαστε στο γεγονός ότι είναι Δευτέρα κι άρα είμαστε υποχρεωμένοι να μισήσουμε τη ζωή μας για άλλη μια βδομάδα μέχρι να ξαναρχίσει το κοντέρ. Αυτό το έχουμε συνηθίσει. Εκείνο που μας πονάει βαθύτερα, όμως, είναι ότι το φινάλε του Game of Thrones οδεύει πρόσω ολοταχώς προς την καταστροφή.

Μακάρι το πρόβλημα να ήταν οι ξεχασμένες κούπες καφέ στα γυρίσματα, αγαπητοί αναγνώστες. Όχι, το πρόβλημα βρίσκεται πιο βαθιά, στον τρόπο που επέλεξε να αφηγηθεί το φινάλε της ιστορίας η σειρά του HBO, η οποία μέχρι στιγμής μας έχει δώσει μια απογοητευτική 8η σεζόν. Η αλήθεια είναι πως τα σημάδια υπήρχαν ήδη εδώ και κάμποσα χρόνια, με την ποιότητα να πέφτει σταδιακά, αλλά μακάρι να μας είχε προειδοποιήσει κάπ- oh wait, μας είχαν προειδοποιήσει οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones.

Αυτές τις μέρες, ένας λαϊκός ήρωας του ίντερνετ μάζεψε σε ένα τρίλεπτο βίντεο όλες εκείνες τις φορές που τα τελευταία δύο χρόνια το καστ εξέφρασε έμμεσα ή άμεσα την ανησυχία της για το φινάλε του Game of Thrones, παρόλο που λογικά ήταν μέσα στο συμβόλαιο των ηθοποιών να το αποθεώνουν όπου σταθούν κι όπου βρεθούν. Όχι, λοιπόν: όταν τα έλεγαν δεν έκαναν χιουμοράκι.

Απολαύστε και κλάψτε:

Σε κάθε περίπτωση, εμείς το καθήκον μας το κάναμε.

Best of internet