Quantcast

200 fans του BoJack Horseman απ’ όλον τον πλανήτη ξαναφτιάχνουν εκείνο το επεισόδιο που μας διέλυσε

FREE CHURRO ΓΤΧ

THE NERDSTREAM

8 Μαΐου 2019

Ε, ντάξει, δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Όχι απλά αγαπάμε το BoJack Horseman, αλλά πιστεύουμε κι ότι πλέον πρόκειται για ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχουν συμβεί στην αμερικάνικη τηλεόραση αυτήν την δεκαετία. Κι η περσινή 5η σεζόν της σειράς του Netflix ήταν χωρίς καμία αμφιβολία η καλύτερη.

Και, ναι, ξέρετε ποιο ήταν το καλύτερο επεισόδιο της 5ης σεζόν. Το Free Churro φυσικά. Αυτός ο κανονιοβολισμός αλήθειας που έφτασε την συναισθηματική ειλικρίνειας σε νέα, δυσθεώρητα ύψη για το 2018. Γιατί πραγματικά δε μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα πιο συγκινητικό πέρσι από τον επικήδειο του BoJack για την μητέρα του. Το γράψιμο του Raphael Bob-Waksberg ήταν εκπληκτικό. Η ερμηνεία του Will Arnett ήταν συνταρακτική. Όλα ήταν τέλεια.

Το Free Churro Project, λοιπόν, είναι μια πρωτοβουλία του BoJack Hidden Jokes η οποία μάζεψε 200 μονολόγους fans από 40 χώρες που αναπαριστούν το επεισόδιο Free Churro κι έπειτα τους ένωσε σε ένα επικό βίντεο διάρκειας 26 λεπτών. Απολαύστε:

Και βέβαια ο δημιουργός της σειράς γούσταρε φουλ και δεν δίστασε να το δείξει:

Κατά τ’ άλλα, η σειρά ανανεώθηκε για 6η σεζόν ήδη από πέρσι, αλλά ακόμα δεν έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες όσον αφορά την ημερομηνία της επιστροφής του.

Best of internet