Μόνο ένας χαρακτήρας του Game of Thrones αξίζει να κάτσει στο Σιδερένιο Θρόνο, διάλεξε ΕΣΥ ποιος θα είναι

Ψηφίστε χωρίς φόβο, αλλά με πάθος

THE NERDSTREAM

23 Απριλίου 2019

Θυμάστε την προφητεία από το Highlander που έλεγε ότι στο τέλος θα μείνει μόνο ένας, έτσι; Ολόκληρη η προαιώνια σοφία των σκοτσέζικων Χάιλαντς είχε συμπυκνωθεί σ’ αυτήν την αιώνια μάχη μεταξύ των αθάνατων που θα οδηγήσει στην επικράτηση του ενός και μοναδικού που θα αποκτήσει όλη την απύθμενη γνώση του σύμπαντος. Ε, περίπου το ίδιο συμβαίνει και με το Game of Thrones όπου όλοι λιγουρεύονται τον Σιδερένιο Θρόνο εδώ και 7 σεζόν, με την διαφορά ότι ο George R.R. Martin τους έχει ξεκάνει με πολύ πιο ευφάνταστους τρόπους από τον αποκεφαλισμό.

Φυσικά, θα ήταν ψέματα αν λέγαμε ότι όλοι οι χαρακτήρες του Game of Thrones έχουν τις ίδιες πιθανότητες να κάτσουν σ’ αυτό το -όχι ιδιαιτέρως βολικό- καρεκλάκι. Κάποιοι είναι γεννημένοι ηγέτες. Κάποιοι είναι γεννημένοι υπαρχηγοί. Κάποιοι είναι γεννημένοι ανώνυμοι στρατιώτες. Κάποιοι είναι γεννημένοι Theon. Και λίγο πριν την πρεμιέρα του 8ου και τελευταίου κύκλου της σειράς την περασμένη Κυριακή, το HBO μάζεψε όλους τους επιζήσαντες μείζονες χαρακτήρες του Game of Thrones και τους έβαλε να κάτσουν στον θρόνο.

Αυτά τα character posters μας έδωσαν την ιδέα, λοιπόν, να ρωτήσουμε εσάς -το αξιοσέβαστο κοινό- ποιος ή ποια αξίζει περισσότερο να κάτσει στο Iron Throne. Ποιος χαρακτήρας το έχει κερδίσει με το σπαθί του; Ποιος το λιγουρεύεται περισσότερο; Ποιος είναι ντροπή του Westeros και θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει μπάρμπεκιου για τον Drogon; Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να μάθουμε: ψηφίστε.

Κατά τ’ άλλα, επειδή σίγουρα χρειάζεστε μια γερή επανάληψη όσο ο 8ος κύκλος παίζει αποκλειστικά στη Nova, μπορείτε να δείτε όλους τους προηγούμενους κύκλους σε ένα επικό «GOT Boxset», το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στο Nova On Demand.

3318

Jon Snow

1952

Arya

1713

Tyrion

1061

Daenerys

1054

Night King

946

The Hound

927

Sansa

482

Cersei

425

Bran

416

Jaime

411

Sam

290

Davos

243

Varys

196

Brienne

168

Missandei

119

Theon

116

Melissandre

114

Grey Worm

113

Jorah

111

Euron

Best of internet