Μόνο ένας χαρακτήρας του Game of Thrones αξίζει να κάτσει στο Σιδερένιο Θρόνο, διάλεξε ΕΣΥ ποιος θα είναι

Ψηφίστε χωρίς φόβο, αλλά με πάθος

THE NERDSTREAM

23 Απριλίου 2019

Θυμάστε την προφητεία από το Highlander που έλεγε ότι στο τέλος θα μείνει μόνο ένας, έτσι; Ολόκληρη η προαιώνια σοφία των σκοτσέζικων Χάιλαντς είχε συμπυκνωθεί σ’ αυτήν την αιώνια μάχη μεταξύ των αθάνατων που θα οδηγήσει στην επικράτηση του ενός και μοναδικού που θα αποκτήσει όλη την απύθμενη γνώση του σύμπαντος. Ε, περίπου το ίδιο συμβαίνει και με το Game of Thrones όπου όλοι λιγουρεύονται τον Σιδερένιο Θρόνο εδώ και 7 σεζόν, με την διαφορά ότι ο George R.R. Martin τους έχει ξεκάνει με πολύ πιο ευφάνταστους τρόπους από τον αποκεφαλισμό.

Φυσικά, θα ήταν ψέματα αν λέγαμε ότι όλοι οι χαρακτήρες του Game of Thrones έχουν τις ίδιες πιθανότητες να κάτσουν σ’ αυτό το -όχι ιδιαιτέρως βολικό- καρεκλάκι. Κάποιοι είναι γεννημένοι ηγέτες. Κάποιοι είναι γεννημένοι υπαρχηγοί. Κάποιοι είναι γεννημένοι ανώνυμοι στρατιώτες. Κάποιοι είναι γεννημένοι Theon. Και λίγο πριν την πρεμιέρα του 8ου και τελευταίου κύκλου της σειράς την περασμένη Κυριακή, το HBO μάζεψε όλους τους επιζήσαντες μείζονες χαρακτήρες του Game of Thrones και τους έβαλε να κάτσουν στον θρόνο.

Αυτά τα character posters μας έδωσαν την ιδέα, λοιπόν, να ρωτήσουμε εσάς -το αξιοσέβαστο κοινό- ποιος ή ποια αξίζει περισσότερο να κάτσει στο Iron Throne. Ποιος χαρακτήρας το έχει κερδίσει με το σπαθί του; Ποιος το λιγουρεύεται περισσότερο; Ποιος είναι ντροπή του Westeros και θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει μπάρμπεκιου για τον Drogon; Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να μάθουμε: ψηφίστε.

Κατά τ’ άλλα, επειδή σίγουρα χρειάζεστε μια γερή επανάληψη όσο ο 8ος κύκλος παίζει αποκλειστικά στη Nova, μπορείτε να δείτε όλους τους προηγούμενους κύκλους σε ένα επικό «GOT Boxset», το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στο Nova On Demand.

3317

Jon Snow

1951

Arya

1711

Tyrion

1058

Daenerys

1053

Night King

945

The Hound

926

Sansa

480

Cersei

424

Bran

415

Jaime

410

Sam

289

Davos

242

Varys

195

Brienne

167

Missandei

118

Theon

115

Melissandre

113

Grey Worm

112

Jorah

110

Euron

Best of internet