Quantcast

Ανανεώθηκε το Umbrella Academy, δεν θα αργήσει η απάντηση στο cliffhanger του πρώτου κύκλου

Προς έκπληξη κανενός, το Netflix βιάζεται να το συνεχίσει

THE NERDSTREAM

1 Απριλίου 2019

Μέσα στον πανζουρλισμό υπερηρώων που κατακλύζει την σημερινή pop κουλτούρα, δεν είναι πια και τόσο εύκολο να τραβήξεις την προσοχή με κάτι υπερηρωικό που να μην είναι είναι ούτε Marvel ούτε DC. To Netflix, όμως, τα κατάφερε. Με το The Umbrella Academy.

Η πρώτη σεζόν της σειράς που βασίστηκε στο ομώνυμο κόμικ του Gerard Way κυκλοφόρησε στην streaming πλατφόρμα στις 15 Φεβρουαρίου και πολύ γρήγορα λαυτρεύτηκε από το διψασμένο για υπερηρωική δράση φιλοθεάμον κοινό, αποσπώντας στο μεταξύ και αρκετά θερμή υποδοχή από την κριτική. Για την ακρίβεια, το Umbrella Academy κατάφερε να γίνει η πιο περιζήτητη superhero σειρά στις streaming πλατφόρμες, ξεπερνώντας το The Flash της DC.

Τώρα λοιπόν, κι έπειτα από το μέγα cliffhanger με το οποίο έκλεισε ο πρώτος κύκλος, το Netflix προφανέστατα ανανέωση το Umbrella Academy, επιταχύνοντας παράλληλα την διαδικασία παραγωγής του δεύτερου κύκλου. Για την ακρίβεια, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Μάιο του 2019 κι η παραγωγή αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο, οπότε δεν θα ήταν καθόλου απίθανο να έχουμε δεύτερη σεζόν στο τέλος του 2019 ή την αρχή του 2020 – με το δεύτερο να είναι το επικρατέστερο σενάριο φυσικά.

Best of internet