Quantcast

Το Netflix ετοιμάζεται να παραχαράξει την ιστορία φτιάχνοντας σειρά anime ελληνικής μυθολογίας

Λογικά θα γαμηθεί ο Δίας

THE NERDSTREAM

13 Μαρτίου 2019

Πολύ καλά τα νέα για τους φίλους των anime και τους φίλους της ελληνικής μυθολογίας, δηλαδή δύο από τις κοινωνικές ομάδες που κρατάνε τα διεθνή επίπεδα cringeing σε σταθερά βιώσιμα επίπεδα. Καλά το μαντέψατε. Έρχεται ένα anime ελληνικής μυθολογίας. Ναι.

Συγκεκριμένα, το Netflix, το οποίο έτσι κι αλλιώς φημίζεται για την προσφορά του στην τέχνη των anime, πρόκειται να φιλοξενήσει τη σειρά 8 επεισοδίων με τίτλο Gods and Heroes, η οποία θα αφορά την ιστορία ενός νεαρού άντρα που ανακαλύπτει πως είναι ο νόθος γιός του Δία. Η σειρά θα έρθει από το στούντιο της Powerhouse Animation που είχε φτιάξει το τιμιότατο Castlevania, αλλά κι από τους δημιουργούς του απαίσιου live-action Death Note.

Οι δύο τελευταίοι, συγκεκριμένα, είναι οι Τσάρλεϊ και Βλας Παρλαπανίδης (όχι, περιέργως δεν πρόκειται για ονόματα guest χαρακτήρων από το Εμείς κι Εμείς), οπότε καταλαβαίνετε ότι το Gods and Heroes θα αναβλύζει Ελλάδα, ήλιο και θάλασσα από κάθε του χαραμάδα. Ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά μπορείτε να τσεκάρετε την πρώτη αφίσα που μόλις κυκλοφόρησε η streaming πλατφόρμα.

Κατά τ’ άλλα, επιτρέψτε μας να προτιμούμε το anime με τον Marx που μας χαρτζιλίκωσε για να σπρώξουμε ο μπαμπάς μας ο Σόρος.

Best of internet