Quantcast

Ετοιμάζεται αιματοβαμμένη animated σειρά Alien, μπας και ξαναδεί μια άσπρη μέρα αυτό το franchise

Θα βασίζεται στο videogame Alien: Isolation

THE NERDSTREAM

21 Φεβρουαρίου 2019

Κακά τα ψέματα, το Alien είναι ένα ταλαιπωρημένο franchise. Μπορεί το πρώτο Alien να είναι η καλύτερη sci-fi horror ταινία έβερ και μπορεί το Aliens να είναι η καλύτερη sci-fi action ταινία έβερ, αλλά από εκεί και πέρα τα πράγματα ζορίσανε αρκετά για τα συμπαθή πλάσματα και τους ατυχείς ανθρώπους που βρίσκονται στο διάβα τους.

Κι αφού το reboot του ίδιου του Ridley Scott με το Prometheus και το Alien: Covenant δεν πήγε και τόοοσο καλά (εμείς σκυλοβαρεθήκαμε), όσο να πεις υπάρχει μια ανάγκη για πραγματική ανανέωση – αφού σίγουρα θέλουμε περισσότερο Alien, στη ζωή μας, γενικά. Ε, απ’ ό,τι φαίνεται το μέλλον (και) αυτού του franchise βρίσκεται πλέον στην τηλεόραση. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με ένα αποκλειστικό άρθρο του γενικά αξιόπιστου Observer, ετοιμάζεται μια R-Rated animated σειρά που θα βασιστεί στο videogame Alien: Isolation.

Το ρεπορτάζ, λοιπόν, μας λέει ότι η σειρά 7 επεισοδίων ετοιμάζεται από την Axis Animation, η οποία έχει δουλέψει τόσο στο σινεμά (για παράδειγμα στο Sucker Punch του Zack Snyder) όσο και στα videogames, με κλασικότερο παράδειγμα την σειρά Halo. Κι εκτός αυτού, υπάρχει επίσης η φήμη της προηγούμενης βδομάδας που λέει ότι υπάρχουν 2 (δύο) live-action σειρές Alien στα σκαριά, αμφότερες εκ των οποίων έχουν και το χέρι του Ridley Scott.

Στο μεταξύ, εμείς ακόμα λιγουρευόμαστε το αδικοχαμένο σενάριο του μεγάλου William Gibson για το Alien 3.

Best of internet