Quantcast

Άλλες δύο σεζόν καβάτζωσαν οι Simpsons στο Fox, καλά 40 τους ευχόμαστε

Η αγαπημένη της σειρά κλείνει από τώρα την 32η σεζόν της και γενικά τα έχει καταφέρει καλά στη ζωή της

THE NERDSTREAM

7 Φεβρουαρίου 2019

Σταθερά της ζωής μας θα παραμείνουν για (τουλάχιστον) δύο ακόμη χρόνια οι “The Simpsons”. Η γνωστή σειρά θα φιλοξενηθεί από το Fox για την 31η και την 32η σεζόν της, όπως ανακοίνωσε το δίκτυο στη χειμερινή συνέντευξη τύπου της Ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης.

Με το φινάλε της 32ης σεζόν, η κορυφαία σειρά της animated τηλεόρασης θα μετράει συνολικά 713 επεισόδια. Εκτός αυτού, οι “Simpsons” είναι ήδη μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά που να παίζεται σε prime time, έχοντας ξεπεράσει με την 29η σεζόν τους το “Gunsmoke”.

Την ίδια στιγμή που παίζεται η 30η της σεζόν, η σειρά έχει κερδίσει 33 βραβεία Emmy, 34 βραβεία Annie, 1 βραβείο People’s Choice το 2016 και 1 βραβείο Environmental Media, επίσης το 2016. Ήταν η πρώτη animated σειρά που έχει κερδίσει ένα βραβείο Peabody, ενώ έχει προταθεί και για Όσκαρ το 2012, για την ταινία μικρούς μήκους “The Longest Daycare.”

Η δε μεγάλου μήκους “Simpsons Movie” έκανε πρεμιέρα το 2007, κερδίζοντας τελικά κάπου 527 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος κύκλου, οι Simpson είχαν κατά μέσο όρο 7.5 εκατομμύρια θεατές ανά επεισόδιο σε όλες τις πλατφόρμες.

Καθώς καβατζάρουν τα 30 τους, οι Simpsons τα έχουν καταφέρει καλύτερα από εμάς, τι να κάνουμε τώρα.

 

 

Best of internet