Quantcast

Τελειώνει το Modern Family, η σειρά με την οποία είχες κολλήσει όταν η ζωή σου ήταν πιο απλή

Όταν δηλαδή δεν έβλεπες περίπου 23 σειρές τη βδομάδα

THE NERDSTREAM

6 Φεβρουαρίου 2019

Είναι γεγονός, φίλες και φίλοι, πως η βιομηχανία της διασκέδασης παράγει περισσότερες σειρές απ’ όσες μπορούμε να καταναλώσουμε. Είναι επίσης γεγονός, όμως, πως κι εμείς καταναλώνουμε περισσότερες σειρές απ’ όσες είναι καλό για την υγεία μας. Κάποτε, όμως, στην μακρινή πια προηγούμενη δεκαετία, ο λαός δεν καιγόταν τόσο πολύ. Καιγόταν δηλαδή, αλλά λιγότερο. Ε, μιας από τις κωμικές σειρές με τις οποίες καιγότανε ήταν το Modern Family.

Το mockumentary sitcom του ABC που ξεκινήσατε να βλέπετε επειδή “είναι φάση σαν το The Office” και “παίζει ο Al Bundy” βγήκε στον αέρα το 2009, και τώρα, μετά από 10 ολόκληρους κύκλους (με 5 απ’ αυτούς να κερδίζουν πανηγυρικά Emmy καλύτερης κωμικής σειράς), ετοιμάζεται να φτάσει στο τέλος της.

Συγκεκριμένα, η Karey Burke, πρόεδρος του ABC Entertainment, δήλωσε σε συνέντευξή τύπου πως η επερχόμενη 11η σεζόν του Modern Family θα είναι η τελευταία του, σημειώνοντας πως οι δημιουργοί του, Steve Levitan και Christopher Lloyd, δημιούργησαν μια από τις πιο εμβληματικές κωμωδίες στην ιστορία της αμερικάνικης τηλεόρασης.

Στο μεταξύ, ο 10ος κύκλος της σειράς ολοκληρώνεται μέσα στον Φεβρουάριο, οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων, το φινάλε του Modern Family αναμένεται στο καθιερωμένο ραντεβού του τον Σεπτέμβριο του 2019.

Best of internet