Quantcast

Για Michael Scott στο διάστημα ετοιμάζεται ο Steve Carell μαζί με τον δημιουργό του The Office

Το Space Force έρχεται στο Netflix

THE NERDSTREAM

17 Ιανουαρίου 2019

Γενικά, απ’ όταν τελείωσε το αμερικάνικο The Office το 2011, τα πράγματα πήγαν πολύ καλά για τον λατρεμένο Steve Carell. Μπορεί να τον ψιλοχάσαμε από την τηλεόραση, αλλά τουλάχιστον τον είδαμε σε εκπληκτικές κινηματογραφικές ερμηνείες τα τελευταία πέντε χρόνια, από το Foxcatcher και το Big Short μέχρι το Last Flag Flying και το Vice. Κι ενώ ήδη ετοιμάζει ένα τηλεοπτικό comeback και μια κινηματογραφική κωμωδία που ακούγεται υπέροχη, ο Carell επιστρέφει και στο κλίμα του Office, περίπου.

Συγκεκριμένα, ο Carell πρόκειται να δημιουργήσει μια νέα κωμική σειρά για λογαριασμό του Netflix, η οποία θα ονομάζεται Space Force και θα έχει ως μπαγκράουντ την δημιουργία μιας ειδικής στρατιωτικής διαστημικής ομάδας σαν αυτήν που έστησε πέρσι ο Πορτοκαλί Πρόεδρος των ΗΠΑ. Δείτε εδώ το teaser που μας έδωσε η streaming πλατφόρμα:

Όπως καταλαβαίνετε, μάλλον θα έχουμε μια κωμωδία εργασιακού χώρου, πράγμα δηλαδή αρκετά παρόμοιο με το βασικό premise του ίδιου του The Office. Και σαν να μην έφτανε αυτό, συνδημιουργός του Space Force θα είναι ο Greg Daniels, δηλαδή ο άνθρωπος που είχε αναλάβει να στήσει την αμερικάνικη διασκευή της βρετανικής σειράς το 2005. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα σκάσει το Space Force στις οθόνες μας, αλλά δεν θα πούμε ψέματα: έχουμε ψηθεί.

Best of internet