Quantcast

O Mads Mikkelsen μας δίνει ελπίδες για νέο Hannibal, αλλά δεν παίζουμε μ’ αυτά τα πράγματα παιδιά

Πάμε για 4η σεζόν, ίσως

THE NERDSTREAM

15 Ιανουαρίου 2019

Ήταν μια καλή φάση το Hannibal, αγαπητοί αναγνώστες κι αγαπητές αναγνώστριες. Τα παιρνάγαμε φίνα με τη σειρά του Bryan Fuller, γιατί, προφανώς, ήταν μια πολύ διασκεδαστική σειρά. Η μυθολογία του συμπαθούς γιατράκου Lecter είναι πάντα συναρπαστική, η ερμηνεία του Mads Mikkelsen ήταν εκπληκτική. Τι άλλο θέλουμε; Έ, όχι κάτι ιδιαίτερο, απλά πάνω από 3 σεζόν ρε παιδί μου.

Μετά το τέλος της σειράς το 2015, ο Fuller προχώρησε στο American Gods, αλλά ήδη από πέρσι είχε επαναφέρει στην επικαιρότητα το ζήτημα της συνέχειας του Hannibal, αφού είχε δηλώσει πως βρίσκεται σε συζητήσεις για τη συνέχεια του. Κι ενώ πέρασε κάμποσος καιρός από τότε, τώρα είναι η σειρά του Mikkelsen να αναπτερώσει τις ελπίδες του φιλοθεάμονος κοινού για αίμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο, εχμ, ευπαρουσίαστος ηθοποιός μίλησε χτες αποκλειστικά στο Bloody Disgusting για τα επερχόμενα πρότζεκτ του (το Polar στο Netflix αλλά και το παγωμένο θρίλερ Arctic), ανάμεσα στα οποία πιθανόν βρίσκεται και μια συνέχεια του Hannibal. Όπως είπε ο ίδιος, ξέρει ότι ο Fuller δουλεύει πάνω σε μερικές ιδέες και βρίσκεται σε συνομιλίες με διάφορα στούντιο. Ελπίζω, όμως, εν τέλει ότι το Hannibal θα τα καταφέρει να βρει ένα νέο σπίτι κατά το επόμενο διάστημα.

Κι εμείς το ίδιο ελπίζουμε, Mads. Κι εμείς το ίδιο ελπίζουμε.

Best of internet