Το «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια έρχεται σε σειρά για να γίνει το ελληνικό True Detective (ή και όχι, θα δούμε)

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει

THE NERDSTREAM

14 Ιανουαρίου 2019

Δεν ξέρουμε αν το θυμάστε, αλλά τέτοια εποχή πριν από 2 χρόνια είχε προκληθεί ένας μικρός χαμός με το Έτερος Εγώ, δηλαδή την δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια. Η ταινία λατρεύτηκε από τον κόσμο, αφού μεταξύ άλλων πήρε και το βραβείο κοινού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Ε, και τώρα ήρθε η ώρα να μετατραπεί σε μια νέα τηλεοπτική σειρά.

Συγκεκριμένα, το αστυνομικό θρίλερ πρόκειται να αποτελέσει τη βάση για 8 επεισόδια όπου μια σειρά δολοφονιών θορυβεί τις αστυνομικές αρχές, καθώς άγνωστα σύμβολα εντοπίζονται σε κάθε τόπο εγκλήματος. Όταν όλα τα στοιχεία των ερευνών γύρω από τον δράστη σκιαγραφούν το προφίλ ενός serial killer, επιστρατεύεται -για ακόμα μία φορά- ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας, Δημήτρης Λαϊνης. Ο καθηγητής καλείται να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις συνεχόμενες δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων και να λύσει ακόμα ένα μυστήριο.

Ο τίτλος της σειράς θα είναι Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές, σε παραγωγή COSMOTE TV, και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 με τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Μάνο Βακούση και Πέτρο Λαγούτη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ το σενάριο υπογράφουν ο ίδιος ο Τσαφούλιας με την Κατερίνα Φιλιώτου.

Μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε ολάκερη την ταινία εδώ:

Best of internet