Quantcast

Ο David Fincher φτιάχνει animated σειρά μαζί με τον σκηνοθέτη του Deadpool, το 2019 μόλις έγινε λίγο καλύτερο

Αυτά καλό είναι να γίνονται

THE NERDSTREAM

8 Ιανουαρίου 2019

O David Fincher είναι ένας από τους πιο πετυχημένους και ξεχωριστούς δημιουργούς του αμερικάνικου σινεμά εδώ και 25 χρόνια. It is known. Πέρα από αυτό όμως, τα τελευταία χρόνια έχει βαλθεί να πάρει αμπάριζα και την αμερικάνικη τηλεόραση. Πρώτα συμμετείχε στη δημιουργία του House of Cards. Μετά ανέλαβε το Mindhunter. Και τώρα κάνει το τρίτο του βήμα.

Τα νέα λοιπόν είναι ότι ο Fincher ετοιμάζεται να συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη του πρώτου Deadpool, τον Tim Miller δηλαδή, προκειμένου να φτιάξουν από κοινού μια σειρά ενήλικου animation. Ναι, είναι too good to be true. Η σειρά θα λέγεται Love, Death, and Robots και θα είναι μια ανθολογία 18 επεισοδίων με διαφορετικούς σκηνοθέτες και διαφορετικά στυλ animation. Η σειρά θα φιλοξενηθεί στο Netflix κι η ίδια η πλατφόρμα μας έδωσε χτες μια πρώτη γεύση:

Ακόμα δεν γνωρίζουμε και πολλά για το Love, Death, and Robots, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν θα ανήκει σε ένα συγκεκριμένο genre. Αντίθετα, απ’ ό,τι φαίνεται θα παίζει με τα όρια του sci-fi, του fantasy και του horror ανάλογα τον σκηνοθέτη και την ιστορία κάθε επεισοδίου. Κατά τ’ άλλα, από τον Fincher περιμένουμε ένα νέο World War Z και μια δεύτερη σεζόν Mindhunter, ενώ από τον Miller περιμένουμε το Terminator 6. Προχωράμε.

Best of internet