Quantcast

Η συμμετοχή της Miley Cyrus στο νέο Black Mirror θα είναι ό,τι πιο 2018 έγινε φέτος

Πάνω στην εκπνοή του χρόνου

THE NERDSTREAM

14 Δεκεμβρίου 2018

Ναι, εντάξει, καλή φάση η δυστοπία του Black Mirror, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κοντράρει την πραγματικότητα. Κι αφού η σειρά του Charlie Brooker είπε και φέτος να μας φτιάξει καταστρέψει τα Χριστούγεννα, τώρα αποδεικνύεται πως θα είναι πιο φαντασμαγορική απ’ όσο θα περιμέναμε.

Για την ακρίβεια, η αγαπημένη πρώην-πριγκίπισσα-Disney και νυν-αλλοπρόσαλλη-pop-star Miley Cyrus επιβεβαίωσε τις αλλόκοτες φήμες που κυκλοφορούσαν ότι πρόκειται να συμμετέχει στην επερχόμενη 5η σεζόν της σειράς του Netflix. Προχτές λοιπόν εμφανίστηκε στην εκπομπή του Howard Stern και είπε πως πράγματι, ναι, θα παίζει στο Black Mirror.

Όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε αν οι φήμες είναι αληθινές, τότε εκείνη είπε πως αν το μαντέψει σωστά, τότε θα κουνήσει το κεφάλι της καταφατικά. Όπερ και εγένετο, αγαπητοί φίλοι κι αγαπητές φίλες. Βέβαια, δε μπορούσε να αναφέρει ονομαστικά τη σειρά, αφού το Netflix είναι πολύ αυστηρό με τέτοια πράγματα, οπότε κάτι μας λέει ότι δεν πολυγούσταραν κιόλας μ’ αυτήν την εξέλιξη κάτω στα κεντρικά της πλατφόρμας.

Με λίγα λόγια, αν τα όσα έχουμε ακούσει είναι σωστά, τότε στις 28 Δεκεμβρίου θα έχουμε νέα σεζόν Black Mirror. Με την Miley Cyrus. Αυτός είναι ο κόσμος πια. Και τον λατρεύουμε.

Best of internet