Quantcast

Πρόθυμος να βοηθήσει ο Peter Jackson στο τηλεοπτικό Lord of the Rings, αν τον παίξουν τα άλλα παιδάκια

Το λιγουρεύτηκε

THE NERDSTREAM

6 Δεκεμβρίου 2018

Ως γνωστόν, το Game of Thrones τελειώνει φίλοι και φίλες. Και προφανώς ο αγώνας για την μεγα-σειρά που θα το αντικαταστήσει έχει ξεκινήσει ήδη. Ποιος είναι καλύτερος, λοιπόν, γι’ αυτήν την θέση από τον original gangsta, το Lord of the Rings; Ναι, το γιγαντιαίο πρότζεκτ της Amazon βρίσκεται ήδη στα σκαριά με 1 δις μπάτζετ και πιθανώς να είναι ό,τι πιο επικό έχει δει η τηλεόραση.

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο. Μάθαμε ότι η νέα σειρά θα εστιάζει στην ιστορία του νεαρού Aragorn, μάθαμε κι ότι θα διαρκέσει για 5 σεζόν, σύμφωνα με το αρχικό πλάνο τουλάχιστον. Ανάμεσα στα άλλα, είχε σκάσει και μια φήμη ότι ο Peter Jackson, ο σκηνοθέτης που έκανε κινηματογραφική πραγματικότητα το Lord of the Rings (αλλά και το The Hobbit), επρόκειτο να εμπλακεί στο πρότζεκτ. Αποδείχτηκε πως δεν ήταν αλήθεια, αλλά το πράγμα δεν τελειώνει εκεί.

Μιλώντας αυτές τις μέρες στο Metro.co.uk με αφορμή τη νέα ταινία στην οποία είναι παραγωγός, την steampunk extravaganza του Mortal Engines, ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης δήλωσε πως θα ήταν ιδιαίτερα πρόθυμος να βοηθήσει στην τηλεοπτική μεταφορά του έπους του Tolkien. Συγκεκριμένα, είπε πως θεωρητικά είναι να του στείλουν τα σενάρια της σειράς από την παραγωγή προκειμένου να ρίξει μια ματιά, αλλά ακόμα δεν έχει λάβει κάτι. Παράλληλα, ευχήθηκε τα καλύτερα για την σειρά, αναγνωρίζοντας πως πρόκειται για ένα φουλ απαιτητικό πρότζεκτ.

Ας βοηθήσει ο άνθρωπος, αφού το θέλει.

Best of internet