Quantcast

Ο αληθινός φόνος που ενέπνευσε το Twin Peaks θα έχει πλέον την δική του true crime σειρά

Πίσω στο μακρινό 1908

THE NERDSTREAM

22 Νοεμβρίου 2018

Ναι, μπορεί να μην το θυμόμαστε απαραίτητα, αλλά το Twin Peaks του David Lynch, αυτή η μαγική τηλεοπτική εμπειρία, είχε βασιστεί εν μέρει σε μια ιστορία πραγματικού φόνου. Για την ακρίβεια, ήταν μια ιστορία που ο συνδημιουργός της σειράς, Mark Frost, θυμάται να ακούει από την γιαγιά του όταν ήταν παιδάκι – χωρίς όλα τα υπόλοιπα με τους doppelgangers, τον Bob, τους μαγικούς γίγαντες και τις άλλες διαστάσεις βέβαια.

Πρόκειται για τον φόνο της νεαρής Hazel Drew στο Sand Lake της Νέας Υόρκης το 1908, η οποία βρέθηκε στις όχθες του Teal’s Pond. Έπειτα, τα στοιχεία που ήρθαν στην επιφάνεια για την ζωή της αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τον χαρακτήρα της Laura Palmer που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε όλοι στο Twin Peaks.

Σύμφωνα με το πρόσφατο αποκλειστικό ρεπορτάζ του TheWrap, οι συγγραφείς David Bushman και Mark Givens μελέτησαν τον φόνο της Drew για κάμποσα χρόνια και τελικά συνέγραψαν ένα βιβλίο που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 κι έπειτα θα μεταφερθεί σε true crime τηλεοπτική σειρά ντοκιμαντέρ από την Part2 Pictures. ΟΚ, ο τίτλος Blonde, Beautiful and Dead θα μπορούσε σίγουρα να είναι καλύτερος, αλλά μέσα στον πανικό των true crime σειρών που έχουν κατακλύσει τις streaming πλατφόρμες και τηλεοπτικά δίκτυα τα τελευταία χρόνια, αυτή είναι μια για την οποία πραγματικά ανυπομονούμε.

Best of internet