Quantcast

Ψημένος για δεύτερη σεζόν ο δημιουργός του The Haunting of Hill House, έτοιμος να βασανίσει κι άλλη οικογένεια

Δεν θα έλεγε όχι σε μια σειρά ανθολογίας

THE NERDSTREAM

19 Νοεμβρίου 2018

Ναι, φίλοι και φίλες, το The Haunting of Hill House ήταν πράγματι μια από τις πιο ευχάριστες τηλεοπτικές εκπλήξεις της φετινής χρονιάς. Η σειρά του Mike Flanagan για λογαριασμό του Netflix κατάφερε να αποτελέσει μια καλογραμμένη, καλογυρισμένη σειρά συναισθηματικού τρόμου – απ’ αυτές που έχουμε ανάγκη ώστε να ταΐσουμε το τέρας μέσα μας που ζητάει τίμιο horror και οικογενειακή κατάθλιψη.

Φυσικά, η σειρά έκλεισε με σαφήνεια και δεν άφησε πολλά περιθώρια νύξης για συνέχεια, αλλά η επιτυχία της γρήγορα άρχισε να δίνει αφορμή στην φημολογία για το αν θα υπάρξει επόμενος κύκλος. Το Netflix βέβαια δεν έχει ανακοινώσει τίποτα επίσημο ακόμα, αλλά ο δημιουργός του The Haunting δεν έχασε ευκαιρία να δηλώσει τις προθέσεις του προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Για την ακρίβεια, ο Flanagan μίλησε πριν από μερικές μέρες στο Entertainment Weekly και ανέφερε πως, παρόλο που δεν θέλει να κάνει εικασίες μέχρι να ανακοινωθεί κάτι εκ μέρους του Netflix και των άλλων εταιριών παραγωγής (Paramount και Amblin), ο ίδιος κάτι έχει στο μυαλό του. Ξεκαθαρίζοντας αρχικά πως η ιστορία της οικογένειας Crain έχει ολοκληρωθεί, δηλώνει πως υπάρχουν κι άλλες κατευθύνσεις που θα μπορούσε να πάει το πράγμα.

Βέβαια, δεν θα έλεγε όχι στην ιδέα μιας σειράς ανθολογίας – κάτι που ούτως ή άλλως θα έβγαζε μια χαρά νόημα για ένα τέτοιο πρότζεκτ. Έτσι κι αλλιώς, το είδαμε τα τελευταία χρόνια να δουλεύει υπέροχα με το Fargo, κι ελπίζουμε να δουλέψει εξίσου για την επερχόμενη σεζόν True Detective και τον δεύτερο κύκλο του The Terror.

Best of internet