Quantcast

O Steve Carell πρωταγωνιστεί ξανά στην τηλεόραση, για πρώτη φορά μετά το The Office

Μαζί με την Jennifer Aniston και την Reese Witherspoon

THE NERDSTREAM

24 Οκτωβρίου 2018

Έχουμε μια θεωρία που λέει ότι είναι αδύνατον να αντιπαθήσεις τον Steve Carrell. Από τον καιρό που ήταν ανταποκριτής στο Daily Show του Jon Stewart και τους πρώτους του πρωταγωνιστικούς κωμικούς ρόλους στις ταινίες (όπως το Anchorman και το 40 Year Old Virgin) μέχρι την ανάδειξή του σε υπέροχο ηθοποιό δραματικών ρόλων με τα Little Miss Sunshine και Foxcatcher, o Carrell είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο συμπαθείς κι ευγενείς φυσιογνωμίες στο Χόλιγουντ.

Και φυσικά, πολύς κόσμος τον ταύτισε αιώνα με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην αμερικάνικη εκδοχή του The Office, όπου εμφανίστηκε επιτυχέστατα από το 2005 μέχρι το 2013. Από τότε, οι εμφανίσεις του στην τηλεόραση είναι πολύ ωραίες, και περιορίζονται κυρίως σε guestιλίκια – με την σημείωση βέβαια ότι το 2016 δημιούργησαν μαζί με τη σύζυγό του, Nancy Carrell, τη σειρά Angie Tribeca, χωρίς όμως να πρωταγωνιστούν οι ίδιοι.

Τώρα όμως, επιτέλους, ήρθε η ώρα για την μεγάλη επιστροφή του Carrell στην τηλεόραση. Πρόκειται για τη νέα δραματική σειρά της Apple, η οποία σιγά μην έμενε έξω από το νταβαντούρι του streaming, όπου ο Carrell θα υποδύεται έναν παρουσιαστή πρωινής ενημερωτικής εκπομπής που προσπαθεί να κρατήσει το αμείωτο ενδιαφέρον του κοινό σε ένα τηλεοπτικό τοπίο που συνεχώς ανακατατάσσεται, με βάση το βιβλίο του Brian Stelter, Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV.

Παράλληλα, στη σειρά θα πρωταγωνιστούν κι οι Jennifer Aniston και Reese Witherspoon, αμφότερες εκ των δύο θα είναι και παραγωγοί της σειράς, ενώ κατά τ’ άλλα ο Carrell ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο πολυαναμενόμενο Beautiful Boy με τον Timothee Chalamet, αλλά και στο Irresistible του Jon Stewart.

Best of internet