Quantcast

Το νέο trailer του Bodyguard σας προετοιμάζει για την επόμενη σειρά που θα καείτε άσχημα

Η νέα σειρά του BBC με τον Richard Madden έρχεται στο Netflix

THE NERDSTREAM

17 Οκτωβρίου 2018

Είναι το Bodyguard, ναι. Πρόκειται για την τελευταία υπερ-επιτυχία του BBC, η οποία έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης τον τελευταίο καιρό στην Αγγλία, φτάνοντας μέχρι και σχεδόν στο 50% της τηλεθέασης.  Για να καταλάβουμε το μέγεθος, πρόκειται για το μεγαλύτερο τηλεοπτικό ποσοστό του 2018 (αν εξαιρέσουμε τη μπάλα, φυσικά), το μεγαλύτερο ποσοστό για σειρά από το 2011 (που ήταν ένα επεισόδιο του Downton Abbey) και το μεγαλύτερο ποσοστό για το BBC από το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο Dr. Who του 2008.

Κι ενώ η μίνι-σειρά 6 επεισοδίων, η οποία αφηγείται την ιστορία ενός βετεράνου στρατιωτικού που αναλαμβάνει την προστασία της Υπουργού Εσωτερικών του Συντηρητικού Κόμματος της Μ. Βρετανίας, ολοκληρώθηκε στο BBC στις 23 Σεπτεμβρίου, τώρα ετοιμάζεται να αποκτήσει παγκόσμια διανομή μέσω του Netflix. Έρχεται, λοιπόν, στην streaming πλατφόρμα στις 24 Οκτωβρίου – κι αυτό είναι το επίσημο Netflix trailer:

Δημιουργός του Bodyguard είναι ο Jed Mercurio, ο οποίος στις αρχές της δεκαετίας δημιούργησε το επίσης υπερ-τίμιο Line of Duty, και πρωταγωνιστεί ο Richard Madden, δηλαδή ο Robb Stark του Game of Thrones, ο οποίος εδώ που τα λέμε είχε ψιλοχαθεί μετά το Red Wedding.

Best of internet