Quantcast

Το Adventure Time αποχαιρετά για πάντα αυτόν τον κόσμο με ένα γκράντε τετραπλό επεισόδιο

Η αγαπημένη σειρά του Cartoon Network κλείνει σήμερα τον κύκλο της

THE NERDSTREAM

3 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτό ήταν: μετά από 10 σεζόν και 279 επεισόδια, το Adventure Time φτάνει αισίως στο τέλος του. Και ναι, ήταν μια εκπληκτική σειρά φίλοι και φίλες, ένα από τα καλύτερα ενήλικα animation που έχουμε δει στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, συνδυάζοντας υπέροχα το εξωπραγματικό κουκουρούκου fantasy με τα σκληρά αδυσώπητα φίλινγκς.

Και τώρα, λοιπόν, η σειρά που μας χάρισε αψέχαστους χαρακτήρας σαν τους Jake the Dog, Marceline the Vampire Queen και Lady Rainicorn ετοιμάζεται να κλείσει με ένα επικό τετραπλό επεισόδιο, με διάρκεια 1 ολόκληρη ώρα, για φινάλε. Το επεισόδιο θα έχει τον τίτλο “Come Along With Me” και θα προβληθεί σήμερα, Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, από το Cartoon Network φυσικά.

Μιλώντας χτες με το Variety, ο showrunner του Adventure Time, Adam Muto, μίλησε για το φινάλε της σειράς και δήλωσε ότι ελπίζει πως οι fans θα νιώσουν πραγματικά κάτι – χαρά, ευτυχία ή λύπη. Παράλληλα, συμπλήρωσε με γλυκύτατο τρόπο ότι δεν είναι δυνατόν όλο αυτό να αποδοθεί σε έναν άνθρωπο, αφού η σειρά ήταν μια συλλογική προσπάθεια πολλών ανθρώπων όλα αυτά τα χρόνια.

Μέχρι το φινάλε, λοιπόν, ας θυμηθούμε μερικές από τις πιο υπέροχες στιγμές του Adventure Time:

Best of internet