Quantcast

Το «The End of the F***ing World» επιστρέφει, γιατί ακόμα δεν ήρθε το γαμημένο τέλος του

Μας έλειψαν λίγο τα παλιόπαιδα, και θα τα ξαναδούμε στη δεύτερη σεζόν

THE NERDSTREAM

22 Αυγούστου 2018

Ήταν μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν. Δεν το περιμέναμε, ήρθε από το πουθενά, μας έσπασε λίγο τα νεύρα με τον πιο εθιστικό τρόπο, τελικά το αγαπήσαμε γιατί μας έπεισε, στο τέλος βρεθήκαμε με μαυρισμένη την ψυχή χωρίς καν να το καταλάβουμε. Τι άλλο να ζητήσεις από μια κωμική τηλεοπτική σειρά; Ναι, φίλες και φίλοι, αυτό ήταν το The End of the F***ing World – κι αν δεν το έχετε δει ήδη, δεν θα σας πιέσουμε να το κάνετε, δεν είμαστε ο μπαμπάς σας.

Η εφηβική σκοτεινή κωμωδία της Charlie Covell (βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Charles Forsman) έκανε την πρεμιέρα της τον Οκτώβριο στο αγγλικό Channel 4, αλλά σχεδόν κανείς δεν την πήρε χαμπάρι μέχρι να πάει στο Netflix στις αρχές της χρονιάς (εμείς, βέβαια, σας είχαμε προειδοποιήσει ώστε να ετοιμαστείτε).

Αφού ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος, λοιπόν, οι απόψεις διίσταντο για το αν θα συνεχίσει ή όχι η σειρά, μιας και ήδη έμοιαζε αρκούντως ολοκληρωμένη η ιστορία που αφηγήθηκε. Κι αλήθεια είναι ότι μέχρι χτες πράγματι δεν γνωρίζαμε αν θα υπάρξει δεύτερος κύκλος, μέχρι που ήρθε η επίσημη ανακοίνωση. Ναι, το The End of the F***ing World θα επιστρέψει με δεύτερη σεζόν, ξανά σε συμπαραγωγή του Channel 4 και του Netflix.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα για την πλοκή του δεύτερου κύκλου ή για την ημερομηνία της πρεμιέρας του (παρά μόνο ότι στην θέση του σεναριογράφου θα παραμείνει η Covell), αλλά το βέβαιο είναι ότι και πάλι θα προβληθεί αρχικά στο Channel 4 για το βρετανικό κοινό, ενώ την διανομή για τον υπόλοιπο πλανήτη θα αναλάβει και πάλι το Netflix.

Best of internet