Quantcast

Η φωνή του καθηγητή Oak έφυγε από τη ζωή και ο κόσμος των Pokemon είναι πολύ φτωχότερος

Ο ηθοποιός φωνής Ούνσο Ισιζούκα πέθανε σε ηλικία 67 χρονών

THE NERDSTREAM

17 Αυγούστου 2018

Μαύρη μέρα για τα εκατοντάδες Πόκεμον και τους εκατομμύρια ανά τον κόσμο οπαδούς τους, καθώς μία από τις φωνές της αυθεντικής anime σειράς έφυγε από τη ζωή. Ο γιαπωνέζος ηθοποιός φωνής Ούνσο Ισιζούκα, ο οποίος έδωσε φωνή στον Καθηγητή Όακ, αλλά ήταν και ο αφηγητής της σειράς στα γιαπωνέζικα πέθανε σε ηλικία 67 χρονών από καρκίνο του οισοφάγου.

O Ισιζούκα ήταν μία από τις βασικές φωνές της σειράς από τότε που αυτή έκανε την πρεμιέρα της στην Ιαπωνία το 1997. Εκτός από το ρόλο του Όακ και του αφηγητή, ο Ισιζούκα έδωσε τη φωνή και σε μερικά από τα Πόκεμον, όπως τα Onix και Steelix.
Η καριέρα του ταλαντούχου ηθοποιού φυσικά δεν περιορίστηκε στα Πόκεμον. Ο Ισιζούκα μεταξύ άλλων είχε δώσει φωνή στον κεντρικό χαρακτήρα Τζετ Μπλακ του σπουδαίου Cowboy Bebop, είχε αναλάβει τη φωνή του Μιστέρ Σατάν στο Dragon Ball αφού ο αρχικός ηθοποιός Νταϊσούκε Γκόρι πέθανε το 2010 και είχε υπάρξει επίσης και η φωνή του Χεϊχάτσι Μισίμα από το Tekken.

Τη φετινή χρονιά ο Ισιζούκα έπαιξε χαρακτήρες στο Banana Fish και στο Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These, ενώ ήταν και αφηγητής στο Sword Art Online Alternative Gun Gale Online. Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα με τα credits του εδώ.

Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος των Πόκεμον είναι πολύ φτωχότερος.

(πηγή)

Best of internet