Quantcast

Ο Πολ Ραντ κάνει διάλειμμα από τον Ant-Man κι έρχεται με νέα σειρά στο Netflix

Και με σκηνοθέτες τους Dayton και Faris του Little Miss Sunshine

THE NERDSTREAM

13 Αυγούστου 2018

Είναι πολύ δύσκολο να μη συμπαθήσεις τον Πολ Ραντ. Πρώτα απ’ όλα, είναι αγέραστος, είναι βαμπίρ, είναι γνωστό – ας το βγάλουμε από τη μέση. Δεύτερον, τον έχουμε συμπαθήσει τα μάλα όχι μόνο απ’ όταν τον πρωτο-γνωρίσαμε από τον ρόλο του στα Φιλαράκια, αλλά κι απ’ τις φουλ επιτυχημένες κωμωδίες της τελευταίας 20ετίας – από το Clueless μέχρι το Anchorman κι απ’ το The 40-Year-Old Virgin μέχρι το Wet Hot American Summer.

Ενώ λοιπόν ο Ραντ δουλεύει πυρετωδώς στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, έχοντας εμφανιστεί από το 2015 σε τρεις ταινίες ως Ant-Man, τώρα αποφάσισε να αναλάβει κι έναν τηλεοπτικό πρωταγωνιστικό ρόλο για τη νέα σειρά του Netflix με τίτλο Living With Yourself.

Η σειρά θα είναι μια σκοτεινή κωμωδία δια χειρός του Timothy Greenberg (ο οποίος για χρόνια ήταν παραγωγός του Daily Show με τον Jon Stewart) και θα γυριστεί από τους Jonathan Dayton και Valerie Faris, δηλαδή το σκηνοθετικό αντρόγυνο που μας χάρισε κάποτε το υπέροχο Little Miss Sunshine, δυστυχώς χωρίς να συνεχίσουν σε τόσο καλό επίπεδο όμως.

Ο Ραντ θα υποδύεται έναν τυπικό μέσο άνδρα που τα έχει κάνει σκατά με τη ζωή του και αποφασίζει να δοκιμάσει μια πειραματική θεραπεία ώστε να μεταμορφωθεί σε έναν διαφορετικό άνθρωπο. Και, ναι, ο Ραντ θα υποδύεται και τις δύο αυτές εκδοχές του εαυτού του.

Ακόμα το Netflix δεν έχει δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία για την πρεμιέρα της σειράς, αλλά αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Best of internet