Quantcast

Ο 8ος κύκλος του Homeland θα είναι και ο τελευταίος του

Η σειρά του Showtime αποχαιρετά οριστικά την οθόνη τον Ιούνιο του 2019

THE NERDSTREAM

7 Αυγούστου 2018

Είναι επίσημο. Μετά από 7 χρόνια συνεχούς και υπερ-πετυχημένης παρουσίας στην αμερικάνικη τηλεόραση, το Homeland, μια από τις σειράς που ταυτίστηκαν με την ώριμη περίοδο της σύγχρονης τηλεοπτικής golden era, ετοιμάζεται να φτάσει στο τέλος του με την 8η σεζόν τον Ιούνιο του 2019.

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του τηλεοπτικού δικτύου Showtime, David Nevins, χτες την Δευτέρα, σημειώνοντας πως ήταν κάτι που συζητούσαν ο δημιουργός της σειράς, Alex Gansa, και η πρωταγωνίστρια και παραγωγός, Claire Danes, ήδη από την προηγούμενη σεζόν του Homeland.

Παράλληλα, ο υπεύθυνος προγράμματος του καναλιού, Gary Levine, δήλωσε ότι η σειρά δεν τελειώνει επειδή έγινε αφόρητο να την βλέπεις, πράγμα που συμβαίνει ουκ ολίγες φορές, αλλά ότι λίγο-πολύ φεύγει στο απόγειο της δόξας της, μιας και σύμφωνα με τον ίδιο η τελευταία σεζόν ήταν από τις καλύτερες.

Για την ιστορία, το Homeland βασίστηκε στην Ισραηλινή σειρά Prisoners of War του Gideon Raff, με τους Gansa και Howard Gordon να αναλαμβάνουν την προσαρμογή του για την αμερικάνικη τηλεόραση. Και, ΟΚ, δε λέμε, καλή ήταν η σειρά, αλλά η αλήθεια είναι πως θα μείνει αιώνια μέσα στην καρδιά μας για εκείνη την φορά που κάποιοι Σύριοι γκραφιτάδες είπαν να τρολάρουν την παραγωγή με αντιρατσιστικά συνθήματα ενάντια στην ισλαμοφοβική αναπαράσταση μουσουλμάνων στο Homeland.

Best of internet