Quantcast

Το «The Deuce» επιστρέφει πολύ σύντομα, γιατί η τηλεόραση έμοιαζε άδεια χωρίς αυτό

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του David Simon έρχεται τον Σεπτέμβριο στο ΗΒΟ

THE NERDSTREAM

10 Ιουλίου 2018

Λοιπόν, φίλοι και φίλες, πάμε άλλη μια τα βασικά που έχουμε πει χιλιάδες φορές. Ο David Simon είναι, μάλλον, ο αγαπημένος μας άνθρωπος στην αμερικάνικη τηλεόραση. Ο λόγος είναι απλός: κανένας άλλος δεν έχει στο βιογραφικό του σειρές σαν τα Homicide, The Corner, Treme, Generation Kill, Show Me A Hero και, φυσικά, The Wire. Ε, προφανώς, το σερί αυτό συνεχίστηκε και με την περσινή, νέα του σειρά, αφού το The Deuce ήταν μία από τις αγαπημένες μας σειρές για το 2017.

Η αλήθεια είναι ότι είχε περάσει κάμποσος καιρός από την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου τον περασμένο Οκτώβριο, κι ακόμα δεν είχαμε στα χέρια μας ημερομηνία για την επιστροφή της σειράς στο ΗΒΟ. Αυτό, λοιπόν, άλλαξε χτες, μιας και το τηλεοπτικό δίκτυο ανακοίνωσε πως το The Deuce επιστρέφει με την δεύτερη σεζόν του στις 9 Σεπτεμβρίου, συνεχίζοντας την ιστορία της βιομηχανίας του σεξ στην Νέα Υόρκη των 70s. Ιδού πώς ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου:

Βέβαια, ένας αστερίσκος στην όλη υπόθεση είναι ο ίδιος ο James Franco, ο οποίος κατηγορήθηκε φέτος για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά από έξι διαφορετικές γυναίκες, κάτι το οποίο ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά. Παράλληλα, ο δημιουργός και οι συντελεστές της σειράς έσπευσαν να υποστηρίξουν τον Franco, λέγοντας πως δεν υπήρξε τίποτα στην συμπεριφορά του κατά τα γυρίσματα του The Deuce που να θεωρείται μεμπτό και επιβεβαιώνοντας τη συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο, αν και δεν εμφανίζεται πουθενά στην ανακοίνωση του ΗΒΟ.

Best of internet