Quantcast

Είναι επίσημο, έρχεται επιτέλους τηλεοπτική σειρά Halo

Κι ελπίζουμε να αποτελέσει εξαίρεση στον γνωστό κανόνα για τις μεταφορές video games στην οθόνη

THE NERDSTREAM

29 Ιουνίου 2018

Ήταν ήδη γνωστό, φίλοι και φίλες, ότι το τηλεοπτικό δίκτυο Showtime έχει στα σκαριά μια live-action τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο υπερ-δημοφιλές first-person shooter video game Halo, αλλά μέχρι χτες δεν γνωρίζαμε και πολλά πράγματα για το πώς θα μοιάζει μια τέτοια παραγωγή και, κυρίως, αν αξίζει να την περιμένουμε ή όχι.

Ε, όλο αυτό άλλαξε χτες που το Showtime έκανε επιτέλους τις πρώτες επίσημες ουσιαστικές δηλώσεις του για την Halo σειρά. Η πολυαναμενόμενη μεταφορά του παιχνιδιού της Microsoft λοιπόν θα καταφτάσει στις οθόνες μας με έναν πρώτο κύκλο 10 επεισοδίων. Βασικός σεναριογράφος και showrunner θα είναι ο Kyle Killen (αρκετά low-profile επιλογή που έχει πίσω της τρεις ολόκληρες κομμένες σειρές με τα Mind Games, Lone Star και Awake), ενώ τα περισσότερα επεισόδια θα σκηνοθετηθούν από τον Rupert Wyatt, o οποίος ήταν υπεύθυνος για το υπέροχο reboot του Rise of the Planet of the Apes, έχοντας γυρίσει προηγουμένως και το συμπαθέστατο indie thriller The Escapist.

Η σειρά Halo λοιπόν, όπως και το παιχνίδι, θα διαδραματίζεται στον 24ο αιώνα και θα εστιάζει στον διαγαλαξιακό πόλεμο μεταξύ της ανθρωπότητας και της εξωγήινης φυλής Covenant, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον supersoldier Master Chief John-117. Προφανώς, το δίκτυο στοχεύει σε μια έπικ υπερπαραγωγή (απ’ αυτές που θα αγωνιστούν για να καλύψουν το κενό του Game of Thrones από του χρόνου) κι εμείς περιμένουμε επιτέλους μια μεταφορά video game στην οθόνη που είναι τουλάχιστον αξιοπρεπής ρε παιδί μου.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τα γυρίσματα της σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2019.

Best of internet