Quantcast

Η Τίνα Φέι ψήνεται για spinoff του 30 Rock μαζί με το Parks and Recreation

Μια πιθανή συνάντηση Λιζ Λέμον και τη Λέσλι Νόουπ ενδέχεται να ανατινάξει το σύμπαν

THE NERDSTREAM

12 Ιουνίου 2018

Η Τίνα Φέι έχει κάνει πολλά πράγματα για την αμερικάνικη κωμωδία τα τελευταία 20 χρόνια. Ήταν για μια δεκαετία στο Saturday Night Live και μάλιστα στην θέση του head writer. Έφτιαξε την σειρά 30 Rock κι έφτιαξε μια απ’ τις καλύτερες σατιρικές σειρές για την ίδια την τηλεόραση, αντλώντας από την εμπειρία της στο SNL. Παράλληλα, έγραψε κι ένα σενάριο για το iconic Mean Girls, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται στο Netflix ως δημιουργός της σειράς Unbreakable Kimmy Schmidt.

Την Κυριακή λοιπόν, η Τίνα Φέι έσκασε μύτη στα θεατρικά βραβεία Tony όπου ήταν υποψήφιο το μιούζικαλ του Mean Girls μεταξύ άλλων. Εκεί ήταν που η ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε με το Entertainment Tonight για την σημερινή μανία του σινεμά και της τηλεόρασης με τα reboots και τα revivals. Ενώ δήλωσε ότι δεν ψήνεται καθόλου για sequel του Mean Girls, η απάντησή της για την πιθανότητα του 30 Rock είχε περισσότερο ενδιαφέρον.

Μιας και η Έιμι Πόλερ, δηλαδή η έτερη μεγάλη κυρία του SNL στις αρχές των 00s και στενή φίλη της Φέι δεκαετίες τώρα, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την επιστροφή της Λέσλι Νόουπ και του Parks and Recreation, η Τίνα Φέι είπε να πάρει την πάσα της. Συγκεκριμένα, η Φέι δήλωσε πως θα ψηνόταν για ένα spinoff με πρωταγωνίστριες την Λιζ Λέμον και την Λέσλι Νόουπ, δηλαδή δύο από τις μεγαλύτερες γυναικείες κωμικές περσόνες της αμερικάνικης τηλεόρασης από την αλλαγή του αιώνα κι έπειτα.

Εντάξει, προφανώς ήταν χιουμοριστικό το σχόλιο, αλλά έτσι ξεκινάνε αυτά τα πράγματα φίλοι και φίλες. Αν το κάνουν πάντως, πλιζ μην ξεχάσουν τον Ρον Σουάνσον γιατί ψήνεται κι αυτός.

Best of internet