Quantcast

Η HBO παρήγγειλε πιλότο για spin-off του Game of Thrones για αίμα και δράκους και το 2020

Aίμα και δράκοι στις οθόνες μας και στην επόμενη δεκαετία

THE NERDSTREAM

9 Ιουνίου 2018

Μπορεί περίπου όλες και όλοι μας να περιμένουμε να δούμε την κατάληξη του Game of Thrones, η οποία μας έρχεται τον επόμενο χρόνο, η HBO όμως έχει κάνει ήδη κάμποσα σχέδια. Το πασίγνωστο δίκτυο έχει στο φάκελο που επεξεργάζεται εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον πέντε διαφορετικά project και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αποφάσισε να δοκιμάσει ένα από αυτά: Το συγκεκριμένο spin-off θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν το Game of Thrones και στους συντελεστές περιλαμβάνονται ο συγγραφέας της σειράς George R.R. Martin και η σεναριογράφος των Kick-Ass και Kingsman: The Secret Service, Jane Goldman.

Όπως σχολίασε η ανακοίνωση της ΗΒΟ:

«Ένα πράγμα είναι το μόνο σίγουρο: από τα φρικτά μυστικά της ιστορίας του Westeros μέχρι την αληθινή καταγωγή των White Walkers, τα μυστήρια της Ανατολής και τους Stark του θρύλου…δεν είναι η ιστορία που νομίζουμε ότι γνωρίζουμε.»

Προφανώς με βάση το μέγεθος της ιστορίας και της μυθολογίας του Westeros οι δυνατότητες είναι άπειρες, αν και πολύ μακρινές χρονικά από ό,τι γνωρίσαμε. Όπως τονίζει το The Hollywood Reporter, «το project καταγράφει την κάθοδο του κόσμου από την χρυσή Εποχή των Ηρώων στην πιο σκοτεινή του ώρα.»

Αυτό φαίνεται να κοιτάει προς το μύθο του The Night’s King, του διοικητή της Night’s Watch κατά τη διάρκεια της κυριαρχίας του οποίου έληξε η Εποχή των Ηρώων και ξεκίνησε η Μακριά Νύχτα – μια ιστορία που ο νεαρός Μπράντον Σταρκ άκουγε συχνά από την γριά Ναν. Εκτός από αυτή την ιστορία, το νέο spin-off θα μπορούσε επίσης να αφηγείται την κατασκευή του Τείχους ή την καταγωγή του Οίκου των Lannister.

Σε κάθε περίπτωση, παρότι η HBO παρήγγειλε έναν πιλότο από το συγκεκριμένο spin-off, το πρώτο που προέχει είναι η ολοκλήρωση της 8ης σεζόν του GoT, άρα θα περιμένουμε τουλάχιστον ένα χρόνο για να δούμε αν ο πιλότος θα γίνει κανονική σειρά. Επίσης, σίγουρα δε θα γίνουν και τα πέντε διαφορετικά project που είναι στα σκαριά κανονικές σειρές.

Σε κάθε περίπτωση, οι οπαδοί του κόσμου του George R.R. Martin μπορούν να χαρούν. Πολύ.

Best of internet